Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Czy któraś z Was leczyła się u tego lekarza?Jakie ma podejście do pacjentek?Jaki jest?Jesteście zadowolone z jego leczenia?

Gość nawet nie napisalas
z jakiego miasta,ale sadzac po nazwisku to Slask sie klania he he tam u was to tylko takie glupkowate nazwiska

Głupkowate nazwiska można wszędzie spotkać,ale tak ze Śląska,dokładnie przyjmuje w Katowicach w klinice,ale też w Żorach!

Gość byłam u niego dwa razy raz w ż
żorach a drugi raz w zabrzu chociaz jest dośc drogi ale konkretny!Ma podejscie do pacjenta.Jest bardzo dokładny,wszystko wytłumaczy bardzo miły opanowany polecam jesli ktoś ma możliwośc dostac sie do niego to smialo nie bedziesz żałowac!

Nie ma za co, z tego co wylukałam to ma bardzo dobre opinie, ale najlepiej jakby się do Ciebie odezwał ktoś, kto miał z nim styczność :):) Pozdrawiam

Dzięki Wam za odpowiedź:)Właśnie jutro do niego jadę do Żor i jestem ciekawa.Słyszałam o nim kilka dobrych opini,ale zawsze jest stres.Będzie to moja 1wizyta u niego,bo wczesniej chodziłam do innego i na kasę chorych:(ponad 3,5roku staramy się z mężem o dziecko,a w marcu tego roku poroniłam,więc chcę iść do konkretnego lekarza-fachowca.A na wizytę tydzień czekałam!

Tak, mam lekarza. Leczę się u niego od roku i jak na razie bez efektu :(:( Mam problemy z owulacją :(:( Dostaję clo i bromergon na wywołanie owulacji ale bywa różnie. Badania mam oki, mąż żołnierzyki tez....Nie wiem czy od nowego roku nie zmienić gina....

Jaż brałam clo przed ciążą,potem go odstawiłam i po jakimś czasie zaszłam w ciążę,ale się nie udało jej utrzymać!Ile to trzeba mieć cierpliwości!!!:(

Mam nadzieję, że te nasze starania i rozczarowania kiedyś przyniosą wymarzone dwie kreseczki a później uśmiech dzieciątka :):)

Oby,bo ja już tracę nadzieję,pomimo mojego niku:)Poprostu już sie na nic nie nastawiam inaczej podchodzę do tego wszystkiego.Teraz miałam cykl bardzo długi 44dni a na dodatek nie miałam normalnej @tylko plamienia,więc już nie rozumiem własnego cyklu!

Witam, nie mam dobrych wiadomości!Diagnoza od lekarza"cykle bezowulacyjne":(!Zacznę od tego,ze lekarz zrobił na mnie ogromne wrarzenie!Jest miły,sympatyczny,cholernie spokojny,czego mu bardzo zazdroszczę!Wszystko wytłumaczy,poważnie podszedł do naszego problemu i zainteresował się nami obojgu!!!Zrobił ze mną dłuuugi i szczegółowy wywiad,usg(na drugim monitorze wszystko widziałam)podstawowe badanie i badanie piersi nawet.Dostałam listę badań do zrobienia:FSH,CH,E2czy EZ,PRC,ALBO PNC,TSH,ANTY TPO i chyba FTN?nIEKTÓRYCH SKRÓTÓW SZCZERZE MÓWIĄĆ NIE ZNAM;)Nie umiem się rozczytać!Jeszcze toxoplazmoza,chlamydia,antykardiolipinowe z jakimś kodem,nie umiem tego rozczytać!Te już dziś zrobiłam153zł!A jeszcze na resztę badań pójdzie jakieś 300zł!Za tydzień mam mieć wyniki!W środę jadę na pomiar pęcherzyka,czy się owu nie przesunęła.Dobrze,że teraz byłam w 11dc,bo tak jakbym zaoszczędziła kasy na usg.Te plamienia potraktował jako @! Jestem trochę załamana,bo czeka mnie stymulacja owulacji,a słyszałam,że takie sztuczne wywołanie owu może mieć wpływ na to,że dziecko może się chore urodzić,a nie chcemy tego:(Cóż,czas pokaże co będzie dalej:(

Byłam pacjentką tego lekarza i mam o nim jak najlepsze zdanie. Spokojny, cierpliwy, zleca niezbędne badania, uspokaja. Wykonywał mi również cc i zrobiona została po mistrzowsku.Jestem teraz mamą 1,5 rocznego pięknego synka. Dziękuję Panu doktorowi za życzliwe podejście, niezwykle fachowe, które ma na celu dobro dziecka. P.S jest to jeden z niewielu lekarzy, który zawsze odbierze telefon od pacjentki

Dziękuję za opinie.Mam coraz większą nadzieję,że na dobrego lekarza w końcu trafiłam!Bo ponad3,5roku się staramy o dziecko i nic,a w marcu tego roku poroniłam 1ciążę:(

Gość nadzieja nie masz racji
przy wywoływaniu owulacji lekami nie zwiększa się ryzyko chorego dziecka, istnieje większe prawdopodobieństwo ciąży pozamacicznej i ciąży bliźniaczej ale to że dziecko może być chore przez leki to wymysł.

Nadzieja - ciesze się bardzo, ze udało Ci się w końcu trafić na normalnego gina :-D :-D Mam nadzieję, ze teraz się Wam wszystko ułoży i niebawem zobaczysz 2 kreseczki na teście a potem uśmiech Waszego Szkraba :-D Odezwij się czasem i powiedz jak idą "postępy" Pozdrawiam ciepełko 🌼

Pewnie,że się odezwę,ty też napisz czasem co u Ciebie:) A skąd jesteś i w jakim wieku jeśli można spytać?Ja jestem ze Śląska jak już wspomniałam i mam24lata.mąż jest 8lat starszy.Ciężko nam w tych staraniach,bo ciągle któraś koleżanka jest w ciąży,a nas każdy obserwuje i czasami zapytają,czy coś "działamy w tym kierunku",na co jesteśmy bardzo cięci!

Witam,ja jutro jadę na pomiar pęcherzyka.Lekarz chce zobaczyć czy owulacja się czasem nie przesunęła,ale ja nie mam złudzeń,wątpię w to:).Jutro też może będę miała wyniki badań,któr już mogłam zrobić,bo reszta badań to między 2a6dc!

Witam:) 1978Staraczka miałam się odezwać,więc się odzywam:D.Byłam wczoraj na usg,ale tak jak myślałam owulacji nie ma.Lekarz przepisał mi CLO od5dc,a w 10-12dc monitoring.Za usg wziął 50zł,a z tego co mi rejestratorka mówiła usg kosztuje 60zł:)Powiedział,że jakby te dni cyklu przypadały wtedy,kiedy on nie przyjmuje w Żorach,to mam do niego zadzwonić.:) Do tego odebrałam wynik toxo i jest ujemny,czyli ok,reszta wyników jeszcze nie doszła!