Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona studentka

dylemat z facetem

Polecane posty

Gość zagubiona studentka

Cześć, Mam problem z moim facetem. Po roku w związku postanowiłam stracić dziewictwo z moim chłopakiem, który miał już parę partnerek seksualnych. On jest za stosunkiem przerywanym, a ja na to słowo dostaje dreszczy i zaraz przychodzi mi na myśl CIĄŻĄ! On nie chce żebym brała hormonów, a ja nie widzę innej opcji :( W sumie też nie uśmiecha mi się brać tego świństwa;/ O prezerwatywie nawet już nie wspominam :( Jestem niedoświadczona i kompletnie nie wiem jak mam się dobrze zabezpieczyć. On stoi zawzięcie za stos.przerywanym... zaufać...?

Gość kajanka
nie bądz naiwna - nawet nie zartuj

Gość w życiu bym
sie na przerywany nie zgodziła. Przecież to nie jest zabezpieczenie!

Gość inezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Ja zaryzykowałam, przez 2lata przed ślubem stosowaliśmy tą metodę zabezpieczenia. Czasami gumka i się udawało!!! A teraz mam straszne problemy z zajściem w ciążę ?:(:(:(

Nie ufaj jezeli nie chcesz zajsc w ciąże!!!!Facet może nie zdążyć wyjsc i ciaza gotowa moze nie za pierwszym razem ale jak badziecie często sie kochać to jest możliwe...Idz do lekarza i niech Ci przepisze pigułki anty lub plastry Evra...Ja uzywam platrow i jestem bardzo zadowolona

buahahahahaha, stosunek przerywany ??:O on jest idiotą moja droga , a Ty bedziesz jesli sie na to zgodzisz

Gość zagubiona studentka
koniecznie chce jakies zabezpieczenie!! może te plastry? chociaż żołądka nie zniszczę ;/

nie zawsze stosunek przerywany konczy sie ciąża wiem to na własnym doświadczeniu... skoro mówisz ze twój partner jest doświadczony to moze warto mu zaufać. brałam tez tabletki ale to z przymusu... mialam wachania nastroju i w ogóle... prezerwatywa jest zabezpieczeniem!!

Gość zagubiona studentka
on wcześniej nie stosował żadnej anty. dlatego jest taki pewien... a my.. kochamy sie raz na miesiac, wiec nie wiem czy te plastry miałby sens.. :( prezerwatywa odpada-jest ich wrogiem

plastry dzialaja tak jak tabletki.. maja skutki uboczne i w ogóle... najlepiej to by było nie współżyc... no to jak jest wrogiem to niech on coś zaproponuje i moze dojdziecie do kompromisju... ja sie teraz nie zabezpieczam bo czekam na ciąze narazie nie wychodzi :(

Gość Tgdmg.
dziewczyno rozumiem ciebie tez bylam tak naiwna jak ty,on mial wiele partnerek nie boisz sie hiv?hpv?moze prezerwatywa uratuje ci zycie,a jestes gotowa na dziecko?napewno wiesz ze plemniki wydostaja sie z penisa przed stosunkiem w formie plynu ejakucyjnego,wystarczy kilka kropel,masz kase na skrobanke?czy jakos to bedzie? :o pomysl dobrze przypominasz mi mnie sprzed 2 lat ech ps.tabletki nie zniszcza ci zoladka ja biore ich mnostwo od dziecinstwa bo mam toczen a zoladek rewelacyjnie sie ma a u ciebie bedzie 1tableteczka dziennie

Gość fdsawert
studentka i dziewica? Niewiarygodne...

Gość tezstudentka
kurcze, dziewczyno to jest jakis durny stereotyp, ze tabletki niszcza zoladek... wielokrotnie poprawiaja cere, zapobiegaja wypadaniu wlosow, dzieki nim jest mniejsze ryzyko zachorowania na raka szyjki macicy. Wiec nie rozumiem o co Tobie chodzi? stosuje tabletki juz rok i ani razu nie poczulam sie po nich zle

Gość agata z torunia
jeden minus tabletek to fakt ze sie TYJE!! :/

Gość dfghgjhjjjgb
Ja tak pięknie wpadłam,bo nie zdążył.Ale teraz mam fajnego malucha:)