Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda:)

DO LATA 2OKG. NIE DAMY SIE!!!:)

Polecane posty

Gość szpindlerowy
Hej, mozna sie przylaczyc? mam do stracnia mniej wiecej 25kg, stosuje diete ulozonaprzez dietetyka,do tego 3 razy w tygodniu silownia z trenerem, przez ok 10dni spadlo mi 3kg, pozdrawiam

hej kobitki jak tam mina pierwszy dzien diety?? witam nowa kolezanke:) ja dzisiaj nie uleglam zadnej pokusie i jestem bardzo zadowolona:) mam nadzieje ze ten zapal mi nie zniknie...

Gość magnolia28
hej, wczoraj nie dalam rady juz wpasc i napisac. dodam ze na kolacje zjadlam jeszcze 2 wazy z twarozkiem i pomidorkiem tak wiec dieta calkiem niezle. niestsety nie cwizylam bo juz sil mi zabraklo. dziewczyny a co jaki czas sie wazyie? mi sie waga zepsula i powiem szczeze ze boje sie kupic drugo bo pamietam ze wazylam sie 10 razy dziennie. a tak pomyslalam ze bede sie wazyla w niedziele u mamy.

Gość magnolia28
a jesli chodzi o cellulit to robie masaze banka chinska i musze powiedziec ze to pomaga. co prawda wazna jest systematycznosc ale u mnie cellulit zmniejszyl sie bardzo widocznie. niestety na poczatku strasznie to boli.

Gość szpindlerowy
Hej, mi powiedzial ten dietetyk, zeby sie wazyc co 2yg, bo codziennie nie ma sensu, jednego dnia wypijesz wiecejwody lub nie pojdziesz do toalety i kilogran na wadze do przodu, ja wczoraj bylam na silowni, dobrze mi sie cwiczylo, juz bez zakwasow, , dieta tez ok, pozdrawiam

Gość magnolia28
dlatego nie chce kupic wagi tylko wazyc sie u mamy. wiem ze wazylabym sie co godzine i popadala w rozpacz gdy waga pojdzie choc troszke w gore. dlatego obmyslilam taki plan. a u mnie na sniadanko 1.5 podplomyka z serkiem i pomidorkiem plus czerwona herbatka

Gość gosik 29
czesc moge sie dołączyc do was ja am do z rzucenia jakies 20 kilo ..:( a zabieram sie do tego cały rok ... ale z wami może dałabym w koncu rade ..pozdrawiam

No ja też mam niestety aż tyle:( Mam za sobą z 1000 diet. Chudnę-tyję, chudnę -tyję i tak bez końca:((((( teraz zapisałam się do naturhouse. Chodzę tam miesiąc i mam 6 kg mniej. Jednak bardzo się boję czy wytrzymam... no i czy nie bedzie tego cholernego jo-jo. Czy któras z was się mioze z nimi odchudzała?

Gość magnolia28
witam wszystkie dziewczyny stare i nowe ;) Ja nigdy nie bylam na jakies konkretnej diecie. Po prostu mz plus cwiczenia. chudlam powoli (tez ze wzgledu na tarczyce) ale nie ma efektu jojo. nawet jak sobie czasami pofolguje.pulperia przyznam sie szczerze ze nigdy nawet nie slyszalam o naturhouse

Gość szpindlerowy
Hej jeszcze raz, o naturhouse jest jakis topik chyba kiedys przegladalam, ja tez jestem na takim mz, ten dietetyk mi mowil, zeby sie nie cisnieniowac za bardzo, i dac sobie czas, dzis mialam pycha obiad:kasza gryczana, rybka i surowka:-)

Gość magnolia28
dziewczyny co tu tak cicho? temat upada? u mnie dzien zaliczony na 5. trzymam sie diety, ruch tez byl.

Gość szpindlerowy
Hej, ja jeszcze jestem, ale reszta sie jakos nie odzywa, szkoda, ja dzisiaj bede poza domem caly dzien wiec jedzenie na miescie mnie czeka i w zwiazku z tym duzo pokus, ale juz mam plan, gdzie i co bede jesc

Gość magnolia28
najwazniejsze to miec plan. Ja ogolnie tez mam wiecej czasu wieczorkiem. w ciagu dnia to tylko tak z doskoku. na dzisiaj mam ambitny plan wskoczyc wieczorem na stepper. zobaczymy jak mi pojdzie. mam nadzieje ze zostaniesz na topiu i razem schudniemy

Gość szpindlerowy
hej, jak minął dzien? ja mialam jesc na miescie dzis ale w koncu bylam taka zabiegana ze nawet 5 min nie mialam,zeby cos zjesc, no i skonczylo sie na jablkach, jogurcie naturalnym i grahamce

Gość magnolia28
u mnie ok tylko znowu nie cwizylam :( dietka idzie dobrze (no moze poza dwoma czipsami) niestety strasznie niecierpliwa jestem i juz bym chciala efekty widziec. no i raczej zostalysmy same w naszej walce z kilogramami

witajcie moje kochane:*:) przepraszam ze tak dlugo nie odzywałam ale praca mi na to nie pozwalała. bardzo sie ciesze ze macie takie silne charaktery i staracie sie wytrzymac w waszych dietach. ja takze nie ulegam pokusom jak narazie:) trzymajcie sie:) ale z tymi ćwiczeniami nie mam za duzo czasu aby je wykonywac ale staram sie codziennie robic brzuszki:)

zaczernila sie:) dzisiaj po dlugim czasie stanelam na wage i nie jest zle:) dietka nadal dobrze. nawet juz tak glodu nie odczuwam pomimo ze okres sie zbliza. normalnie to tydzien przed nie moglam myslec o niczym innym jak jedzenie

ooo magnolio bardzo sie ciesze z Teoich postepów:) gratuluje:*:) ja jak narazie pije duzo wody i to co spalam woda uzupelnia ale postaram sie wytrwac:) trzymajcie sie kochane:)

Gość szpindlerowy
Hej ,dawno sie nie odzywalam, u mnie ok, dieta bez problemu na razie choc kg wolno spadaja, dzis mija 2tyg a ja mam -4kg na "liczniku",pozdrawiam

hej, nikogo nie bylo to tez sie nie odzywalam. wczoraj z dieta mialam wpadke ale ogolnie nie jest zle. niestety nie zaczelam cwiczyc. codziennie obiecuje sobie ze wieczorem pocwicze a potem padam na pysk i zasypiam. ahhh trzeba sie wziasc w garsc, dieta to nie wszystko trzeba jeszcze ujedrnic to wszystko

młoda a jakie masz wymiary przy 164 i 66 kg wagi bo ja mam Twój wzrost i chciałabym wazyc 60-65 kg, moim problemem tez sa nogi , ile masz w nich cm? (udo,łydki)

ja ważę teraz 74 kg, ale zeszłam z 82, w ogóle to w zyciu ważyłam i setke i 65 kg. masakra prawda :-(

Gość mamuśka_niuniuśka
Witam!! Ja tez chcę u mnie 15/16 kg do zrzucenia moge???? Zaczelam dzisiaj po raz tysieczny...

Gość mamuśka_niuniuśka
mam za sobą duzo przejsc..chora tarczyce, ktora sie wyrownala..niedawno po ciazy.. ogolnie nie jest zle ale ja juz nie moge ciaglego chudniecia ok 3 kg potem euforii, ze spadlo ponizej 70 , napadow jedzenia i 3 kg wraca chce w koncu cos osiagnac!!!!!!!! moj cel to okolo 58 kg :) powoli... do lata czas :) bankę chinska mam w domku umiem masowac bo chodzilam na zabiegi, mam karnet na fitness tylko koncze chorobę okres i wacam :) dzisiaj tez chce pol godzinki popedalowac :) damy rade :)

Gość mamuśka_niuniuśka
dodam jeszcze, ze zaraz zaczynam 6 weidera, kiedys doszlam do 38 dnia, stracilam na stale dzieki temu w pasie okolo 12 cm ale chcialabym jeszcze 10 wiec od jutro hula hop w dlon, spacery z synkiem :) no i rowerek a jak calkiem wyzdrowieje basen i fitness :) musze dac rade!!!

Gość mamuśka_niuniuśka
nie ma Was to znikam na rowerek plus pas Vibroaction :) potem masaze pod prysznicem szosrtka gabka i balsamy :) dam rade musze!

Gość szpindlerowy
Hej, witam nowe kolezanki, im nas wiecej tym mniejsze szanse ,ze topik padnie:-) ja na szczescie znajduje troche czasu i checi na cwiczenia, dzis bylam 2,5h na silowni, oby tylko motywacji mi nie zabraklo, jesli chodzi o diete, to moja mnie wcale nie meczy, nie chodze glodna, tylko troche brakuje mi slodyczy;-)