Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rockfanka1

czy to mógł być gwałt?

Polecane posty

Gość rockfanka1

w sobotę miałam urodziny, dużo % itp, było ok 10 osób, ja się naj**ałam jak nie wiem, i podobno zgodziłam się na seks z kolegą który był mniej pjany i kontaktował... ja tylko troche z tego pamiętam, koledzy potem mi opowiedzieli co się działo, bo wszystko widzieli. Wina leży po mojej czy po jego stronie? Mam 15 lat, a on 17

Gość warszawski policjantttt
co dokładnie widzieli??

Gość rockfanka1
wszystko widzieli

Gość warszawski policjantttt
o k......

Nie był gwałt skoro się zgodziłaś:) i powiem Ci jeszcze coś dziewczyno- jak nie możesz to nie pij, bo w Twoim wieku wyprawiać takie rzeczy.... szkoda słow.... Jeszcze bym zrozumiała gdybyś miała stałego chłopaka... O ile w ogole to nie jest jakas prowokacja...

Gość rockxxxfanka1
tylko że ja nie pamiętam tego że się zgodziłam....

Dlatego pisze, jak nie pamietasz to najwyrazniej nie mozesz pic! Alkohol jest dla ludzi z rozumiem. To wszystko

Gość rockxxxxxxxxxxxfanka1
xnie mam brata,a tata jest w Berlinie, i co zatkałoxD do tego wyżej

Gość rockfanka1
wiem że mam fajnych kolegów... ale to byli Ci którzy się wprosili, a i nie pamiętam czy się zabezpieczyłam, co mam teraz zrobić?

Gość rockfanka1
ale to u mnie w domu było...

a rodzice gdzie byli? wyjechali a ty impreze zrobilas dla kolegow? wez nastepnym razem pomysl troche prosze cie bo naprawde mozesz stracic zdrowie albo nawet zycie przez glupoty w glowie. masz zycie cale przed soba a ty je chcesz szybko konczyc.

Gość rockfanka1
było tez pare kumpeli, a rodziców nie byłlo, miała z nami zostać moja starsza siostra ale poszła do chłopaka.

Gość rockfanka1
na szczęście nie rozpowiedzieli tego po całej szkole.... starsi o tym nie wiedezą:D

Gość hdgdyyeb
"rockfanka1"-zapamiwetaj sobie raz na zawsze-za wszystko ponosza wine ...faceci.Za to ze sie nachlalas w wieku 15 lat.Za to ze smolisz szlugi.Za to ze masz zle stopnie w szkole.Za to ze lazisz na wagary.Slowem-za wszystko sa odpowiedzialni oni-czyli-MY-FACECI !!! Teraz rozumiesz idiotko ??? !!!

Gość rockfanka1
O co Ci chodzi? hdgdyyeb ?

Gość cccxxxtt
ten temat to prowo, ale jak dla mnie każdy kto uprawia seks z pijaną kobietą, która nie kontaktuje, to gwałciciel- nie lepszy od takiego co z łomem wyskakuje z za krzaka. albo i gorszy, bo niby miał być 'kolegą'

Gość rockfanka1
był kolegą, teraz się do niego nie odzywam

Gość rockfanka1
Byłam dziewicą, i jak kiedyś rozmawialiśmy, mówiłam mu że nie będę uprawiać seksu przed ślubem!

Gość dhgkjshs
a gdzie byli Twoi rodzice?? !5 lat i taki samopas!!

Gość dhgkjshs
15 lat i alkohol żenada!!

Gość cccxxxtt
niby wiem, że to prowo. ale czy tu rzeczywiście wypowiadają się dorosłe kobiety?! jak można być tak prostackim i pozbawionym empatii. rozumiem, że panie piją tylko wino do obiadu i nigdy w życiu nie były pijane, więc nie są w stanie sobie wyobrazić sytuacji, że ktoś je wykorzysta. a jako nastolatki tylko lekcje odrabiały i klepały różaniec..

Gość dhgkjshs
to jakaś oczywista patologia!!, sama wychowuję córkę, ma prawi 18 lat, odprawiamy co roku jej huczne urodziny z jej znajomymi, z góry ma nakaz, osób nietrzeźwych nie przyjmujemy, alkoholu nie ma!! A imprezy od 5 lat najbardziej udane!!

j.w jeśli czujesz się wykorzystana seksualnie to znaczy że gwałt był. subiektywnie z twojej perspektywy. ale czy obiektywnie to nie wydaje mi się (chyba że celowo cie odurzyli alko/prochami)..mało prawdopodobne by cie do czegokolwiek zmuszał. przy tylu świadkach. zapewne się milcząco zgodziłaś. inna spraw że ten twoj kolega pojebany ostro że przy wszystkich cie brał no ale może w twoich stronach taki zwyczaj urodzinowy 🖐️ do ginekologa idz. ps.byłaś jedyną dziewczyną na tej imprezie? :classic_cool:

Gość dhgkjshs
żarty sobie robisz?? nikt różańca nie odprawia, ba nawet do kościoła nikt nie chodzi!! Imprezy na 30 osób, część śpi, część odwożę!! Takiej patologi nie było w moim domu!!