Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bulabulabulax

czy jest praca po zaocznym studium farmacji??

Polecane posty

Gość bulabulabulax

czy ktos moze skonczyl technika farmacji zaocznie np. w takiej szkole http://www.szkoly.stopkapress.com.pl/policealne-studium-farmaceutyczne.html ? ( bo taka akurat jest w moim miescie) i czy dostal prace? ja slyszalam ze prace mozna dostac tylko jak sie dziennie uczylo a zaoczni uwazani są za baranow ktorych nikt nie chce przyjac.. a ja po skonczonych innych studiach stwierdzilam ze praca po nich jest tragiczna i maloplatna.. wiec postanowilam zrobic technika farmacji bo podoba mi sie pomysl pracy w aptece.. ale- nie moge sobie pozwolic na szkole dzienna bo musze pracowac i zarabiac te swoje marne grosze. ALE rece opadaja jak slysze ze po zaonczej szkole to nie ma szans na prace.. czy moze ktos czyta to ktos kto po takie szkole i moglby sie wypowiedziec? bylabym bardzo wdzieczna... :))

Gość bulabulabulax
chamie nie prosilam o wyzwiska jak nie masz nic do powiedzenia nie musisz sie odzywac..

Gość taka jedna tam...
sa tez szkoły "weekendowe" i nie ma znaczenia w jakim systemie bedziesz uczeszczac,bo liczy sie egzamin panstwowy..i tyle ja znam taka siec szkół,, http://www.omega.szkola.pl/

bambule głupio pytasz to i głupio odpowiadam po pedagogice i zaocznej 2 letniej to możesz dziadkom dupy podcierać ;) albo w biedronce robić jełopko ;)

Gość bulabulabulax
hmm niestety za daleko ode mnie.. ale dobrze wiedziec ze egzamin sie liczy bo jest wszedzie taki sam prawda? skoro tak to dlaczego jednak pytaja o to jaka sie szkole konczylo- dzienna czy zaoczną.. to dyskryminacja jakas heh ;p

Gość taka jedna tam...
a asystenka stom? nie wchodzi w gre? jest to tylko roczne,z egzaminem panstw(miesiac 300-400zl) a pensja porównywalna z tech farmacji a przy dentyscie harówy nie ma,a w duzych miastach zdarza sie ze pensje asystentek sa b wysokie

Gość bulabulabulax
a czy ja napisalam ze studiowalam pedagogikę? ja mysle ze ktos tu powinien zrobic sobie kurs czytania ze zrozumieniem zanim sie zacznie wypowiadac.. dla mnie to nie jest glupie pytanie po porstu zastanaiwam sie nad roznymi opcjami ..

Gość taka jedna tam...
a niech sie ...w d... pocałuja jesli im nie pasuje,materiał jest ten sam,sa praktyki,a egazmin panstwowy to był sprawdzany w Krakowie

Gość bulabulabulax
hmm praca przy zębach straszy mnie na samą mysl o gabinecie dentystycznym.. niestety odpada ;p ale dzieki za radę :)

Gość taka jedna tam...
niech sie w d...pocałuja ci co pytaja w jakim systemie sie kształciłas..mialo byc;)

Gość bulabulabulax
ps. husaria- zeby tobie kiedys nie mial kto tylka podetrzec...

Gość bulabulabulax
no niech sie pocaluja.. ale moze mjaac technika farmacji mozna zalozyc wlasny np sklepik zielarski. to jest fajne w sumie ;p

Gość taka jedna tam...
.....mozna załozyc sklepik albo nawet punkt apteczny ,oczywiscie,ok pomysl tez o tym myslałam... zeby dorobic inny zawod i miec w zanadrzu

Gość bulabulabulax
no mozna by sie zastanowic, faktycznie rok to nie tak duzo.. musze sie rozgladnac za ofertami w okolicy :)

Gość bulabulabulax
no wlasnie:) w sumie apteki nie padaja jak muchy :) a wrecz przeciwnie :) o i to jest juz fajniejsza perspektywa :)

Gość cvbnm
no to jak z tym jest..?

Gość bulabulabulax
husaria- won do zakonu .. wszechwiedzący złośliwcu

Gość Billy_the_kid
Mam kolege po farmacji, dostawal same piatki na studiach, uczyl sie bardzo dobrze, a teraz nie moze znalezc pracy. Z tego co wiem, szuka juz pol roku i jak narazie bez rezultatu, wszedzie albo wymagaja zeby miec na starcie juz kilka lat doswiadczenia w branzy albo jest na jego miejsce 20 chetnych. No ale coz, w koncu zyjemy w Polsce.