Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfsfffsdfdssdfsfd

Chciałabym być wysoka

Polecane posty

Gość dfdfsfffsdfdssdfsfd

:(

Gość booooooooooo
...........

Gość dfdfsfffsdfdssdfsfd
Może być... albo chociaż 175

Gość aneta aneta
a ja mam 171 i przeklinam swój wzrost nie znoszę chodzic na płaskim

Gość dfdfsfffsdfdssdfsfd
Widziałąm przed chwilą zdjęcie koleżanki w kostiumie kąpielowym i ślicznie na nim wygląda. Ma małe (może średnie) ale naprawdę śliczne, jędrne o ładnym kształcie piersi, ładne wcięcie w talii, długie nogi. Co prawda ma grube uda i cellulitis ale i tak wygląda ślicznie. Wszystko dobrze na niej leży

Gość swwwwwwwwweeet lob
pewnie głupolu marzy ci sie kariera modelki :o :o ja mam 171 cm i czuje sie wysoka na polskim kurdupelstwie ale kręcą mnie wysokie kobiety i męzczyzni chociaż 180 to przesada dla kobiety ;/

Gość dfdfsfffsdfdssdfsfd
Dlaczego od razu mnie wyzywasz? Gdzie twoja kultura? Moja koleżanka nie ma akurat figury modelki. Podoba mi się taka jaka jest i zazdroszczę jej tego

Gość dfdfsfffsdfdssdfsfd
Poza tym, 171 to średni wzrost.

Gość martyna jkjngh
bajdurzysz o tym wzroście jakbyś się szaleju opiła zgrabnie można wyglądać przy każdym wzroście bo to nie kwestia wzrostu a proporcji a wysoki wzrost sprawia, ze na ulicy prezentujesz się zwaliście przy wymiarowych ludziach

ja mam 165cm i jak zaloze buty na obcasie to czuje sie już za wysoka...;/ nie wiem bo w polsce mieszkają kurduple... jak ide na impreze na obcasie to wszyscy faceci sa moje wzrostu a ja lubie wysokich panow

Gość nie pozwalaj sobie dmuchac
ahahha też mam taką pierdolnięta kolezankę, co mówi że "mam 165 cm wzrostu" przy czym codziennie zapitala na uczelnie w obcasach na oko 5-6 cm czyli powinna miec z 170cm ? a jest niższa ode mnie nawet na obcasach :o (a ja mam raptem 168 )

Ja mam 183cm i 20 lat. Krepowałam się nosić wysokie buty, ale od tego lata mam "gdzieś" zdanie innych czy im się podoba czy nie, bo przeciez ubieram się dla siebie, a nie dla innych, prawda? Postanowiłam kupić sobie tej zimy wysokie, śliczne moim zdaniem kozaki. 11cm. Hmmm. Dobrze się w nich czuję, mimo, że w nich mam 194cm :D:D:D To się nazywa odwaga :P