Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GosiK_:o)

Jak to jest??temperatura

Polecane posty

Hey dziewczyny mam do was pytanie jak to jest z ta temperaturka?? Mierze ja od 23 dnia cyklu Temperatura pochwy znicy 23dc-37,4 24dc-37,2 25dc-37,1 26dc-37,1 27dc-37,1 Ostatni moj cykl to 24 dni... Temperatura ciala ciagle 37,1-2 Mierze codziennie rano i wieczorem i ciagle jest taka sama nie ma zadnej roznicy

Gość alaaa ma kotaaaa
temperaturę mierzy się przez cały cykl a nie tylko przez kilka ostatnich dni... tego nawet zinterpretować nie można.

Jak to srodek to mozna tylko przypuszczac ze 37,4 to byla owulka...

Tak staram sie o dzidzie juz dosc dlugo! Tak wiem ale jakos sie dziwnie czulam i zaczelam mierzyc owulacje mialam 30 lub 31 pazdziernika Ostatnia@ 21 X no i cykl ostatni byl 24 dni

Gość alaaa ma kotaaaa
skąd wiesz, że owulacja była 30 / 31 ?

A i chyba bardziej mnie dziwi ta podwyzszona temp ciala bo nie jestem chora nie mam zadnych infekcji nic a ciagle jest taka sama jedynie moze skoczyc o jedna kreseczke i nic wiecej i rano i wieczorkiem

podaj date od ktorej mierzysz temperature? czyli to po owulacji tak?

temp masz prawidłową jak na fazę lutealną. Poczytaj o npr i mierz cały cykl

jesli mialas owulacje 30/31 i doszlo do zaplodnienia to jeszcze moze byc za wczesnie na skok HCG, bylam wczoraj u gin i powiedziala mi ze od owulki do zagniezdzenia trzeba odczekac 21 dni i potem dopiero negatywny test oznacza brak ciazy

Dzieki wielkie :* zrobie tescik moze w weekend jak ktoras z was napisala wtedy juz powienien byc prawidlowy !! A temp mierze od 23 dnia cyklu tak tak to juz po owulcje !! A ''przytulanko''bylo dzien przed owulka w dzien owulki i dzien po owulce! Z tym ze zrobilam w 24 dniu cyklu test owulacyjny ponownie i tez wyszedl mi pozytywny:/:/ kurde nie wiem co jest grane

tą metoda masz małe szanse,23 dc moze to byc czas po owulacji ja staralam sie 1,5 roku różnymi metodami,udało się metodą termiczną,mam nieregularne cykle więc mierzyłam zawsze rano po wstaniu od dnia cyklu w którym nie krwawiłam,współżyłam w dniu w którym zauważyłam spadek temperatury i zaszłam w ciążę,ale nie udało się i poroniłam,kolejne starania były tez metodą termiczną,współżyliśmyw dniuw którym zaobserwowałam skok temperatury,bo spadku nie miałam akurat w tym cyklu i się udało,dziś mój synek ma rok :)

Dlaczego mam male szanse ?? Pisalam juz ze owulacje mialam 30-31.X potwierdzona testem owu i USG!!

kolezanka ma pewnie na mysli spadek temp po owu, ale to nie przekresla niczego

Gość bazienkowata
witam okres niby dostalam ale ne bylo to normalny okres jak zawsze a moja tem nie znacznie spadla robilam terz w czwartek test ale byl negatywny a moja tem od owulacji waca sie w granicach 37,5,37,37,2 a terz mam 37,oo i jest to moj 7 dzien cykl i co mam o tym myslec/???czuje sie senna pobolewaj mnie jajniki i mam strasznie metaliczny smak w ustach

Gość bazienkowata
taajasne myslisz e to moze byc ciąża/???

Wiecie co zastanawiaja mnie mdlosci ale tylko wieczorem nie moge zuc gumy bo mnie odrazu zuca...:( i hmmmmm bola mnie jedynie sutki piersi mam tylko takie jakby wypchane czyms ale nie bola mnie no i brzuszek to juz czuje od 22 dc tak delikatnie pobolewa mniej niz na @ czasem mam klucie jajnika a dzis poczulam hmmmm takie jakby ciagniecie w dol w brzuchu ale to takie dziwne pierwszy raz tak mialam....

po opisanych "objawach" - nic nie mysle. nic tu nie wskazuje na żadna konkretną możliwosc.

Ej dziewczyny ale co do tej temp to jest normalne bo np w tamtym miesiacu to mi sie wahała 37,3-37,1 36,8-36,6 a tem ciala byla zawsze 36,6

temperatura ciała nie jest ważna. wazna jest temperatura na błonach śluzowych, mierzona ZAWSZE w tym samym miejscu ZAWSZE o tej samej porze prze CAŁY ckl. tak z wyrywkowego pomiaru temperatury nic sie nie da powiedziec, bo wazne jest jak sie te temperatury w cyklu układają po kolei, a nie w jakim zakresie sie mieszczą...

Do taajasne Sluchaj jednak musza cos mowic te temperatury bo dzis zrobilam test i jest bardzo bladziutenka 2 kreska ....!!! Bo raczej w ta strone testy sie nie myla tak ??? A i do dziewczyn ktore nie wierza w to ze test owulacyjny wykryje wczesniej ciaze !!! Na mOim przykladzie moge stwierdzic ze to jest w 100% PRAWDA z tym ze obie kreski musza byc takie same !!! Pozdrawiam :*:*:* Nawet nie wiecie jak sie ciesze ;))

Gość jdshf.ldsf
idz w chooj tępa ruro nie masz pojecia o wlasnej fizjologii tepa jak but jestes:O idz sie jebnij tym testem owu w ryj

"SyLa N - Do taajasne Sluchaj jednak musza cos mowic te temperatury bo dzis zrobilam test i jest bardzo bladziutenka 2 kreska ....!!! Bo raczej w ta strone testy sie nie myla tak ???" temperatury nie mowia nic, test owszem :)