Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p;;o[;

oddałabym wszystko za dominujacego zabrczego

Polecane posty

Gość p;;o[;

i nawet agresywnego faceta ktoremu by na mnie zalezalo... do tego dominujacego i pewnego siebie tez wlozku...ale takiego nie ma:(

Gość lekka zenada
zebys sie nie zesikala od tego chciejstwa, a potem jak sie taki znajdzie to beczenie bo w swej pewnosci siebie przelecial tez i sasiadke :P

Gość no limits
chodzi o klimat bdsm ;)

Gość no limits
?

Gość no limits
udawanie? ja rżnę brutalnie i biję na serio, oczywiście chętne damy :classic_cool:

Gość no limits
leśny słodziaczku, na ciebie ręki nie podniosę, bo dławię się ze śmiechu, na widok twojego nicku :D

Gość matacz ,,,...
facet jest od tego by kobietom dogadzał - wez sobie mamałyge , a bedzie ci wierny , wiec ...albo wóz , albo pzrewóz

A jak juz takiego będziesz miała, to nagle zachce ci sie miły i uległy. Baby :o

no limits - no to zalzy od formy, ale jesliu bdsm, to jakies odgrywanie scenek, pejcze, przebrania itd. itp. to mi się nie podoba :P A poza tym my nie piszemy tylko o sexie, to temat na uczuciowym :) A to co Ty napisaleś to... :D

Gość i am just curious
moj jest typowym władczym, domującym samcem:D w życiu i w łóżku. Na początku było baaaardzo ciężko, bo też lubiłam wtrącić wszędzie swoje 5 groszy. ale nauczyłam się z tym życ:) i jest bosko. ba, nawet podnieca mnie ta wladczość i siła:D

Prawiczku doskonały - napisałam "powinieneś" w sensie w tym układzie :P ale fajnie, ze tak niewiele Ci wystarczy do szczęścia :P a nie ze się pytasz jej czy moze Cię na takiego wyszkolić, skoro ona wyżej napisała, że chce takiego co... nie pyta :P

Gość no limits
odgrywanie scenek? łapie się kobietę za duszę jak za włosy i rżnie ostro i z uczuciem ;) zadając mocne razy i nie szczędząc ostrego języka pejcz może się przydać, i trochę innych gadżetów...

Gość no limits
nie zmieniaj bo jest zabawny :D kto Cię tam wie, jaka sucz w tobie drzemie :classic_cool: leśna sucz ;)

Gość no limits
słodziaczek doigrasz się, jak ci przywalę z otwartej, to się runo leśne przewrócisz :classic_cool: