Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyyiimaagiinoowaanaa

piersi

Polecane posty

witam, od niedawna na naszym rynku pojawiły sie tabletki powiekszające biust volum'bust. pisze jednak że osoby przed 18 rokiem życia nie powinny ich stosować ponieważ ich piersi jeszcze sie rozwijaja i nie potrzebuja dodatkowo tabletek. ja mam lat 16 i chciałabym je zaczac stosowac. czy cos moze mi sie stac ???????

Gość lęvviatan
najprawdopodobniej cycki ci zaczną rosnąć na plecach

Podejrzewam że ich twórcy siedzieli i się głowili co by tu jeszcze na opakowaniu napisać bo zostało trochę wolnego miejsca, jeden wpadł na pomysł, zeby umieścić ostrzeżenie dla osob przed 18 rokiem życia. I sprawa luki na opakowaniu rozwiązana Nie wiadomo co to za świństwo i jak wpływa na organizm, oprócz tego, że raczej piersi nie powiększa (inaczej zrobiłoby furrorę za granicą i byłoby cholernie popularne)

Gość Edmunt Pipa
zacznij ćwiczyć , weż cycki do ręki zarzuć na plecy i odkopnij piętą spowrotem do przodu i tak kilka sesji dziennie

Gość kasiunia
mam taki problem. moje sutki jakby nie rozwinęły się. sa cały czas wklesłe. wystają tylko jak zimno albo jak chlopak mi je popiesci. a tak sa jakby zamkniete do srodka. czy powinnam powiedziec o tym mojemu ginekologowi? w sierpniu skonczylam 16 lat. dlaczego tak jest ?????

Gość kasiunia
prosze mi pomóc :((

Gość wyyiiimaagiinoowaanaa
o widze ze zalozylas do tego nowy teamt wiec tam pewnie Ci pomoga ;)