Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werrea

wzięłam xanax i dziwnie się czuj e

Polecane posty

Gość werrea

mam zawroty głowy, kłuje mnie w sercu, łapie mały skurcz w szyi , zaraz zaaplikuje sobie redbula i może zejdę..🖐️

Gość facet normalny
wez se pierdolnij laxygenu albo boksa

Gość rennia 25
po jednym nic ci nie będzie 🖐️

Gość dsf43
Jak miałem nerwicę wywołaną chorobą tarczycy jeszcze rok temu to taki Xanax idealnie mnie ratował.Te tabletki są dobre ale takie objawy czasem jak kucie serca ,omamy i ogólne otępienie to jest norma.Nie martw się nic Ci nie będzie.W dodatku gdyby miało Ci zaszkodzić to niedostałabyś recepty na to.

Gość do dsf43
nawet nie wiesz, jak lekarze potrafią się pomylić... to, że dostała receptę, nie znaczy, że nie może jej zaszkodzić. niesttey :(

Gość werrea
a od regularnego brania jakieś większe efekty uboczne są? bo teraz czuję się świetnie

Gość Tomtomeks
Wyzdrowiejesz Kocham Cie

Gość ddsgg45
Xanax jest to środek stosowany tylko i wyłącznie na jakiś czas.Nie możesz go stosować przez cały czas bo po pierwsze się uzależnisz od niego ( jest bardzo dobry ,pomaga nawet w stanie ostrego nerwicowego ataku) ale Twoja wątroba może wysiąść.Ja brałem Xanax przez jakiś okres dwóch miesięcy.Brałem go kiedy dopadła mnie nerwica serca wywołana przez pogrzeb bliskiej mi osoby.Jak miałem atak to myślałem że serce mi wyskoczy z klatki do tego dusiło mnie strasznie.Gdy wziąłem podczas ataku Xanax minęło 10 min i czułem się jak w niebie.Ten środek uzależnia bardzo mocno i na dłuższą metę nie jest dobry.Radzę brać Ci go tylko i wyłącznie kiedy czujesz się naprawdę źle.Druga sprawa napisz dokładnie dlaczego go stosujesz w jakim celu to pomogę Ci więcej w miarę możliwości.

Gość werrea
biorę oczywiście z powodów emocjonalnych, rozwód mój, rodziców, stres w pracy, są takie dni kiedy nie mam siły się podnieść

Gość ddsgg45
Rozumiem czyli Twoja nerwica jest na podłożu emocjonalnym.Ja też choruję na taką nerwicę, jest to choroba emocji która doprowadza do szeregu innych dolegliwości nerwicowych.Z początku miałem bardzo ciężko, pamiętam ten okres bardzo dobrze i nawet najgorszemu wrogu bym tego nie życzył.Moja rada taka, stosuj tylko i wyłącznie kiedy masz naprawdę ostry atak czyli taki w którym już Cię nosi i masz wrażenie że zaraz zejdziesz z tego świata.Inaczej nie bierz bo się uzależnisz i przy byle stresie będziesz szła na łatwiznę a pamiętaj że Xanax pomaga ale może też zaszkodzić tak jak pisałem Ci w poprzednim poście.Staraj się również zmniejszać sobie dawkę ,nie brać całą tabletkę ale tylko połowę.Xasnax jest bardzo mocnym lekiem dlatego nawet po połówce na pewno będziesz się czuć dobrze.

Gość nowłacha
podobno narkomani biora, benzodiazepiny

Gość nowłacha
ćpają

Gość kullka
jak to dobrze że temat o xanaxie, mam w tym roku maturę , jestem na xanaxie i naczej bym nie dała rady ( nie pytajcie dlaczego , długa historia) chcę się dostać na stomatologie czy myślicie że to że jestem 'na proszkach' może to w ogóle przekreślić?

Gość anggeli
hmm nie wiem jak to jest nie musisz im mówić, tak samo jak nie mówią czy biorą amfe itd