Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magurka2222222234

REINKARNACJA TO FAKT - sami wybraliscie to zycie. przecyztaj koniecznie

Polecane posty

Gość Facet897
O, kur­wa - chciałem napisać - dotyczył ;)

Gość edmunt Pipa
czy jak byleś dobrym śmieciarzem to w następnym życiu będziesz brygadzistą , kierowcą śmieciarki a w trzecim gdy zrobisz postępy już dyrektorem MPO?

Musze przejsc na czarne haslo, bo jakis schyzofrenik sie podszywa pod moje haslo!

Gość @hamster
sam jesteś durniem bez znajomości ortografii :O

Znam ortografie. jestem w pracy na zachodzie, gdzie nie moge przestawic klawiatury. a jezyk polski, jest dla mnie jezykiem obcym, bo nie jestem polakiem!

Gość @hamster
schyzofrenik :o polakiem :o You're pathetic.

Gość sakaszfili
facet gokus@tlen.pl

Gość @hamster
Are stupid, man?

No narescie zbok zniknal. Poznym wieczorem wysle 4 razy moj manuskrypt, bo go mam w domowym komputerze. opieralem sie glownie na przekazach z wiele wymiarowego swiata, otrzymywane przez Jane Roberts (tlumaczylem to z niemieckiego) oraz Thorwald Detlefson, ktory ma swoj gabinet w Monachium i leczy regresingiem.

Gość @hamster
sam jesteś zbokiem i w dodatku nawiedzonym :o

Gość Ja też poproszę
aleksandrat1@wp.pl Poproszę

Gość facet się zmył
wysłał wam cos bo mnie nic :o

Gość facet się zmył
oki,czekamy 🌼

Gość dajże spokój
jaki diabeł :>

Gość wasz wróg publiczny
"Nigdy nie zdołasz zrozumieć, jak bardzo nienawidzę was, ludzi. Jak bardzo jesteście wstrętni. Chlubicie się najwyższą godnością wśród zwierząt, a jesteście z nich najohydniejsi. Wasze istnienie budzi we mnie wstręt. Uważam was za coś gorszego od waszych świń. Sądzicie, że jesteście inteligentni, a okazujecie się bardzo głupi. Wystarczyłoby zobaczyć, co wam podsuwam przez wielu "naukowców", którzy są na mojej służbie, i co daję wam w formie napuszonych, uczonych bredni. Pomyśl o tym, czym poję i karmię przez moją prasę ! Wy mielibyście być Jego najszlachetniejszym stworzeniem ? Wystarczy parę świństw, aby was kupić. Zaraz poddajecie się pokusom mych posłańców. Przywiązujecie wielką wagę do waszej wolności, a pozwalacie się schwytać w moją niewolę. Och, jakie kpiny mogę sobie z was stroić w imię tej waszej wolności. Okazujecie wstręt wobec tego, co jest brudne, a tymczasem jesteście zupełnie, ulegli waszym namiętnościom, tarzacie się w waszych obrzydliwościach jak świnie w błocie... Dla kobiety, czy dla garści złota jesteście gotowi pozarzynać się, co jest cudowne. Wiele zyskał Ten - tam, że przelał krew, aby was odkupić ? Odkupić was od czego, od grzechu ? Przecież nurzacie się w nim tak, że omal nie utoniecie ! A co dopiero mówić, gdy wywołam wśród was ducha zazdrości, oszczerstw, nienawiści, rywalizacji, zemsty..."

Gość Wiatr1000
Kwestią jest zrozumienie a ono idzie z wiedzą. Tutaj nie zdobędziesz zrozumienia i wiedzy czytając fizyczne książki z tego życia. Wiedza to TY a raczej to co z tego życia TY wyniosłaś, jakie wnioski itd. Czytałem na blogu o tym, zamieszczone były relacje osób z sesji poddanych hipnozie. Opowiadali o tamtym świecie. O opiekunach, którzy są z nami do końca "szkoły", o "radzie" po fizycznej śmierci itd. itd. Reinkarnacja to pewnik! Nikt w tym świecie nie nadaje się do Raju według Rajskich wytycznych jak to nasz Kościół głosi. To głupota. Sami widzicie jaki efekt jest z myślenia, że mamy jedno życie. Wszyscy skupiają się nad sobą, nad tym jak wykorzystać je dla siebie. Same przyjemności fizyczne i cielesne. Brak pamiętania o poprzednim życiu jest jak kupno nowego zeszytu w nowym roku szkolnym. Nie piszę się notatek w starym. Nie mówię tego dosłownie tylko przenośnie, bo praktycznie jest wolne miejsce w zeszycie. Ale ja nie to chciałem przekazać. Karma to tylko takie określenie ze wschodu. To nie karma to tylko system nauki. To taka nauka jak np: Jesteś gwałcicielem w tym życiu a w kolejnym gwałconą osobą. Raz stajesz po jednej stronie raz po drugiej by poznać efekty skutki itd. Tłumaczenie nic nie daje tylko wiedza przez doświadczenie tego na własnej skórze. Według tego Bloga mamy doświadczać życia a cierpienie przyspiesza nasz rozwój. Cierpienie uczy pokory i zrozumienia do tego co nas otacza i jednostek, które nas otaczają. Nie każdy zrozumie drugą osobę jeśli tego nie doświadczył sam. Tak rodzi się empatia i zrozumienie względem 2 osoby. Rozwinięte dusze już same wiedzą wewnętrznie jakie skutki da dana rzecz itd. bo to wcześniej już doświadczyły.