Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedzcie mi jak

Jak się wykręcić od zaproszenia na ślub i wesele?

Polecane posty

Gość powiedzcie mi jak

Dostalam zaproszenie ,raczej bliska rodzina... ale... nie chce tam isc :O stroic sie, udawac szczscie z ich szczescia ,slub mysle ze jeszcze jakos bym przezyla - bylam na nim tylko raz jako dziecko... ale wesele? to nie moja bajka, niewazne jak sie wykrecic elegancko od tego ? zeby nikogo nie urazic? nie chce udawc zadnej ciezkiej choroby

Gość oJOjh
No właśnie.. Jak się z tego wykręcić? Pomocy :O

Gość tak mi sie wydaje ze
Myślę, że może mieć to związek z serią zaginięć młodych mężczyzn w Boliwii.

A co to jest do kombinowania. Powiedz wprost że niestety nie możesz być i tyle. W życiu nikogo nie wypytywałam czemu go nie będzie. Możesz się wybrać do kościoła z kwiatami na pewno im będzie miło ale uprzedź ze na przyjęcie nie żeby miejsca nie opłacili.

Gość dobrze pisze Miarka
polac jej:)

Gość ciopkalopka
a po cholerę się wykręcać i wymyślać jakieś cuda widy. Nie lepiej powiedzieć, że dziękujesz za zaproszenie, ale niestety nie możesz na nim być?? I temat zakończyć? Ludzie!

Gość direction to perfection
'nie chce udawc zadnej ciezkiej choroby' dlaczego? to zawsze najlepsze wyjscie. jezeli to bliska rodzina inna wymowka moglaby ich rzeczywiscie urazic. albo zacisnij zeby i idz. co Ci szkodzi?

"udawac szczescie z ich szczescia" ;/ przykra z ciebie baba ;/ powiedz wprost ze jestes snobka i nie chodzisz na takie imprezy i ze w dupie masz ich szczescie