Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Justynaaaa75

No chyba mnie trafi jasny...pytanko mam

Polecane posty

Kiedys tam kupiłam telewizor, ale sobie go powiesiłam na ścianie, a stopkę odłożyłam na szafę...pomyślałam, kiedys się przyda, aż tu nagle...kochana mama robiła remont w pokoju w którym stałą ta stopka na szafie i wyrzuciła ją na złom, bo stwierdziła ze to jakies stare graty są zbędne, a teraz ja robię remoncik pokoju i już mam dość wiszących kabli wiec chcę sobie tenże telewizor postawić...i tu jest problem, tej stopki nie mozna kupić w sklepie... :( i co ja mam zrobić.. jest to telewizor SONY Full HD Bravia KDL 40S4000..jeśli ma ktoś do odsprzedania to proszę o pomoc, ale bo jesli ktoś wie jak ten problem rozwiązac

Gość facet z ...
Skąd wiesz, że nie można kupić w sklepie ? Pytałaś się ? Całuję Cię kotku

przed chwilą dzwoniłam, to najpierw podawali sobie telefon z ręki do reki, a później zeby sie mnie pozbyć to dali mi numer serwisu ogólnego SONY

Gość jedno ci powiem
a moze na allegro

Gość facet z ...
Masz ochotę na seks ?

a zeby kurde za kare kosztował z 1000zł...niech płaci za swoje błędy....tylko nie wiem jak to sie fachowo nazywa... bo jak mówię stopka...to nie czają o co chodzi i muszę tłumaczyc..a jak bym wiedziałą jak sie na to mówi to bym na necie poszukała

Gość facet z ...
Czy masz ochotę na seks ?

Gość facet z ...
Czy jesteś dziewicą ?

Gość nbnnnbnnbnbnbn
moze to sie nazywa podstawka

zobacz jeszcze tu w archiwum bo ja nie mam zbyt czasu ,możesz się skontaktować jakby był twój model ,może jeszcze mają podaję link do archiwum http://archiwumallegro.pl/search/4829898-podstawka-bravia.html patrzyłam na stronę sony i są dostępne akcesoria do telewizorów ,zadzwoń może jeszcze raz i zapytaj o podstawę pod telewizor może z innego modelu będzie pasowała ,niech szukają

Gość na pewno dostaniesz
w serwisie, nie wiem, z czego robisz problem :o