Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariolka z Inowroclawia

Egipt w ciazy, co sadzicie? Hotel 5 gwiazdek

Polecane posty

Gość Mariolka z Inowroclawia

Wycieczka wykupiona juz od wakacji , a ja jestem w ciazy Bedziemy sie trzymac tylko przy hotelu, co sadzicie

Gość ja jak bylam w tunezji
aby nie dostac rozwolnienia lub czegos tam jeszcze pilam wodkę, w ciąży to odpada, a pozatym nie mozna tam jesc surowek ,jak dla mnie kiepski pomysl na wyjazd az do egiptu, my mielismy jechac w sierpniu do chorwacji ale jak się dowiedzielismy o ciąży zrezygnowalismy.

Gość ja jak bylam w tunezji
ale mozesz spytac się gina co on o tym mysli, tylko pomysl co zrobisz gdy spotkają Cię jakieś (odpukać) plamienia.

Ja byłam w ciąży w Egipcie i uważam że nie ma co się negatywnie nakręcać Byłąm w hotel 5+ i było super. Chyba że ciąże jest zagrożona to wtedy sprawa jest jasna ale jeśli jest ok to jedź i sie nie martw

Gość akpolanka
ja byłam w tej samej sytuacji co ty. W 8 tyg byłam w egipcie w 5 * hotelu. Wodę przywiozłam swoją:) ale jesc to prawie nic nie moglam bo ciagle mnie mdlilo od ich jedzenie, tylko arbuzy i limonki mi służyły, no ale byłam we wrzesniu wiec jak pojedziesz teraz to chociaz temperatura bedzie nizsza...ja bylam zywym trupem...:)

Gość 13maggie
nawet w hotelu 5 gwiazdek jedzenie jest mało europejskie i średnie dla kobiet w ciąży, w sensie nie zdrowe. JA po każdym posiłku zapijałam wódą je a i tak były problemy gastryczne.Odradzam urlop.Nie ryzykuj!Dodam, że nie ma tam możliwości pójścia do knajpy na coś bardziej europejskiego.

Gość luizaiza
musisz leżeć w łóżku do urodzenia dziecka,ciąża to groźna choroba! absolutnie nie możesz wyjechać,nawet jeśli czujesz się świetnie i ciązy nic nie zagraża :P

Gość Dominika80
ja byłam w 20 tc i było super tylko że w maroko polecam

Gość ojj nieeee
egiptu akurat raczej nie polecam w ciązy bylam w tym roku inna flora bakteryjna na basenie mozesz cos zlapac jak dopadnie Cie zemsta faraona przerąbane....a jeszcze w ciązy...

jak bylam w ciazy(10tc)bylismy w chorwacji a w 23tc na dominikanie.najwazniejsze to nie pij wody,napoje z lodem,warzywa lepiej omijaj,ciasta z kremami. jezeli chodzi o egipt to hotel 3* albo 5* to i tak jest syf!!!!bylam 2 razy w sharm i nigdy tam nie wroce nawet jakby mi placili!!!!

Gość byłam...........
Ja byłam w Egipcie w 20 tyg.I wszystko ok.Nurkowałam,snurkowałam wszystko jadłam .Tylko wodą z butelki nawet zęby myłam.