Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrepip

Czy objawem ciąży jest ciasna szyjka macicy ?

Polecane posty

Gość thaisse80
ja slyszalam ze ponoc rozpulchniona szyjka macicy moze byc objawem ciazy ale nie jestem pewna.

Gość vi_
może być

Gość Zrepip
Rozpulchniona, ciasna - chodzi o to, że podczas stosunku mąż mówi że jest ciaśniej niż zwykle. Dla mnie to takie uczucie jakbym szyję miała spuchniętą. Czy ktoś z Was dzieczyny miał taki objaw ciąży wczesnej ? Pytam z ciekawości.

Gość Zrepip
Edit: szyjkę spuchniętą. Dodam że kilka dni wcześniej kochaliśmy się "przerywanym'". Mąż wyszedł wcześniej.

Gość zrób se test do cholery
co za pytanie........... stwierdzenie ciąży po takim fakcie jest głupie szyjka jest różna na różnym etapie cyklu rozpulchnina jest gdy sa dni płodne

dokładnie, robi się ciaśniej. ale nie wiem czy partner to czuje. ja czułam że była tak jakby miękko

Gość vi_
to był pierwszy objaw jaki miałam jeszcze przed terminem spodziewanej @. Oczywiście dopiero później zdałam sobie sprawę, że coś było inaczej - jakoś sucho i tak bardzo napięte w środku

Gość Zrepip
Na test za wczęsnie. Tak to bym zrobiła, nie jestem nienormalna. Ale nie minęło 2 tyg. Dopiero 4 dni od stosunku. Mam juz ostatnie 3 dni płodne, więc to było w środku płodnych. Czytałam gdzieś, że po stosunku z zapłodnieniem szyjka macicy sie "zamyka" i jest taka inna tj. ciasna, rozpulchniona. Oczywiście, przy ewentualnej ciąży. Chciałam tylko zapytać bardziej doświadczone dziewczyny :)