Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

25-latek

jak zacząć

Polecane posty

szczerze powiedziawszy nie liczę na to, że tutaj kogoś poznam. Ale opisać siebie mogę. Podstawówka, potem ogólniak, studia na UW z politologii. I to by było mniej więcej na tyle. Teraz szukam pracy.

Gość Jakowlewa
Nieśmiałość nie jest wadą. Nieśmiali faceci są bardzo wrażliwi, potrafią zrozumieć kobietę. Ale często nieśmiali są postrzegani jako wymiośli, zarozumiali... dlatego że się nie odzywają, nie odpowiadają, nie nawiązują kontaktu. Pocieszę cię, że są kobiety, które właśnie wolą nieśmiałych. :) Ale raczej starsze 25-30, chcociaż mogę się mylić...

Gość zomek
szczerze powiedziawszy umawianie sie z Anią tutaj to najglupszy pomysl jaki znam. Wymien sie jakimis adresami czy GG i tam gadajcie. Mozesz w wolnej chwili poszukac ksiazki Adama Lange "Alchemia uwodzenia" albo jakos podobnie.

no nie wiem. Dotarło do mnie niedawno, że muszę coś robić, bo życie ucieka. A im później, tym trudniej. Nie będę dwa razy młody. I jak teraz nie przeżyję pewnych rzeczy, to już pewnie ich w ogóle nie przeżyję

zagubiona: ty też nie masz zdjęcia. A poza tym skąd wiesz, że jesteś mną zainteresowana, skoro mnie w ogóle nie znasz?

Gość Jakowlewa
Oj, widać twój brak doświadczenia :) Ale dobrze, że się nie poddajesz :)

tak, bo pisałem o tym już kiedyś w jakimś wątku. Nie zrobiłem. Przecież trudno w miesiąc zrobić prawo jazdy. Nie zacząłem. Nie mam na nie pieniędzy, a nawet jakbym miał to bym go teraz nie robił. Nie czuję, żeby już przyszedł na to czas. Poza tym, nie lubię jeździć ( nawet jako pasażer).Właściwie czymkolwiek

no wiesz, wtedy to ja zaczynałem. Nie lubię, jak dziewczyna zaczyna znajomość od takich rzeczy.

to moze dlatego masz rowniez problemy z dziewczynami. moze one to wyczuwaja i nic ich di ciebie nie przyciaga. skoro nie okazujesz zadnej zainteresowania. moze poprostu mysla, ze gej jestes i tyle...

tak tak. juz widze jak chlopak idzie z takim problemem do lekarza... nie sadze zebys poszedl skoro jeszcze tego nie zrobiles...

Gość brzoskwinu maliny
jak sie od zawsze jest waligrucha to nie dziwne, ze juz fiut mieknie jak cale zycie tylko z reka mial doczynienia :O

dlaczego uważasz że nie pójdę. Skoro mam taki problem, to chyba naturalne, że chcę go rozwiązać. Dlaczego uważasz, że chłopak nie pójdzie z tym do lekarza?

Czlowieku, zrob prawo jazdy, bo nei ma nic gorszego od faceta, ktory na randke przyjezdza autobusem, albo jak go laska odwozi swoim samochodem, bo go nie stac. Musisz byc bardziej zaradny w zyciu, bo to tez odgrywa pewna role.

a co do tego prawa jazdy. to ludzie tutaj maja racje. chlopak bez prawa jazdy, jeszcze w tym wieku... ja rozumiem ze cie to nie kreci, ale... prawko i samochod naprawde sa bardzo przydatne...

pewnie, że się wstydzę. Ale pójdę. Jak nie w tym roku, to na pewno na początku przyszłego. To przesądzone. Nie wiem, czy winą jest tu masturbacja.

zagubiona: może to dziwnie zabrzmi, ale boję się jeździć i zwyczajnie nie lubię. Obojętnie samochodem, autobusem, tramwajem czy pociągiem.