Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grze12345678990

Zgrzyt w zwiazku przez sok pomidorowy

Polecane posty

Gość Grze12345678990

Robilem sobie na sniadanie makaron z mieskiem dodalem do niego smietany i soku pomidorowego. Dalem sobie jedzonko na talerz po czym przyszla moja dziewczyna i bez pytania sobie wziela kawalek i zjadla. Powiedziala ze bardzo jej smakuje. Ja sie zdziwilem i powiedzialem jej ze przecez tam jest sok pomidorowy a ona za nim nie przepda. Wtedy dziewczyna wpadla w szal i zaczela mowic ze sie krztusi, dlawi i zaraz zwymiotuje i ze to bylo ochydne. Ja jej odparlem ze przeciez jakbym jej nie powiedzial ze to sok pomidorowy to by dalej uwazala ze bylo pyszne i sie cieszyla a tak to od pol godziny robi sceny, mowi, ze omdlewa,ze zwymiotuje i ze ja zdradzilem i powinienem ja byl powstrzymac. Wersja mojej dziewczyny wyglada nastepujaco: -------------------------------------------------------------------- Przyszłam do Mego Ukochanego. Po Wspaniałym seksie miał zjesc sniadanko. Przygotowal makaron z sosem pomidorowm (zawsze robi go z koncentratu pomidorowego). Gdy on si ekapa ja pilnowalam by sie nie przypalil. Gdy cprzyszedl poradzilam mu jeszcz eby sobie posypal sere,m zoltym. Gdy sypal serem zoltym po makaronie ja sprobowalam makaronu czy jest dobrze przyprawiony, radzac by dodac troche przyprawy ziołowej. zapytał czy mi smakuje. Z rozpedu pochwalilam ze dobre. on powiedzial z szatanskim usmiechem ze to sok pomidorowy. po chwili doszedł do mnie ten okropny smak soku pomidorowego... To nie jest tak ze za nim nie przepadam... zarowno po keczupie jak i po soku pomidorowym wymiotuje i jest nie dobrze przez caly dzien a czasem nawet przez pare dni. On o tym doskonale wiedzial (znamy sie od 2 lat) . Dlaczego mnie nie powstrzymal od wypicia tego soku pomidorowego? Nigdy wczesniej mi czegos takiego nie zrobil ale powinien mnie powstrzymac...nie chciec mojej krzywdy... a on tylko sie ze mnie smial gdy ja cierpialam... Wybaczyc mu ? ---------------------------------------------- Dla mnie ona po prostu robi sceny i sobie wmawia niewiadomo co (poczula 'ochydny sok pomidorowy' dopiero jak ja uswiadomilem, wczesnije jej smakowalo). Co o tym sadzicie? i to NIE JEST PROWOKACJA mimo, ze tak mogloby sie wydawac

Gość Eleeene
coz sprawdza sie -kobiety sa z Wenus a mezczyzni z Marsa :-D hhahahh

Gość nie chce mi sie czytac
za dlugie :D:D:D

buahahahahahahahahah :D:D:D powiedz swojej dziewczynie, że zarówno sok pomidorowy, jak i ketchup - robione są z koncentratu pomidorowego :D w ogóle prawie wszystkie soki kupowane w sklepach robione są z koncentratu. jakie ludzie mają śmieszne problemy, no ja nie mogę :D

Gość dziewczyna Grze12345678990
co z tego ze robione sa z koncentratu skoro koncentrat jest robiony z pomidorow a ja pomidory uwielbiam za to Grze nie lubi pomidorow a lubi sok pomidorowy. To nie ma nic do rzeczy gdyż chodzi o smak!

Gość kevin321
pojebana masz ta swoja dziewczyne - zycze powodzenia w dalszych kontaktach z ta istotą

Gość syntax error
proponuję ukonstytuować komisję rozjemczą

Gość eeeeeeeeeee
a to co ona tez napisala tu swoja wersje i ty? razem piszecie tego posta? bo ja nie kapuje skad ty dokladnie znasz jej wersje...

Gość Glupie laski sa wszedzie
mogła nie wpierdalać z nieswojego talerza!!

no nie wiem czy taka pojebana ta dziewczyna, troche miala racji, wiedzialaes ze nie lubi wiec dlaczego jej nie uprzedziles? to nie bylo mile tez bym sie wkurwila

Gość dziwna jakaśbaba
na drugia raz nic jej nie mów i tyle :O 🖐️

Gość więcej pokory dla ciebie
zanim włozyła do ust był czas rzec: ale moje jest z sokiem!

jeszcze nigdy nie słyszałem o tym zeby po ketchupie,soku pomidorowym czy koncentracie wymiotowac :) niezły bajer ci pociska ta twoja dziewczyna A tak zareagowała bo po prostu musiała, okazała by sie w twoich oczach kłamliwą kobieta jak by zjadła ten sok pomidorowy w tej potrawie ... po prostu nie miała innego wyjscia jak zrobic panike :) jakbym był w takiej sytuacja chyba zaśmiał bym sie do rozpuku z tej kobiety

Z rozpedu pochwalilam ze dobre. on powiedzial z szatanskim usmiechem ze to sok pomidorowy. po chwili doszedł do mnie ten okropny smak soku pomidorowego." no u mnie smak soku pomidorowego dochodzi w ułamku sekundy :) może ta dziewucha była na bani ? :D

Gość Glupie laski sa wszedzie
poza tym laska chciała DOPRAWIAĆ MAKARON... WTF?!?!?! następnym razem niech nie wściubia nosa w czyjeś żarcie i tyle! nie znoszę jak mi ktoś w gary zagląda, a co dopiero w talerz.. ;/

no nie wiem nie wiem:) ja paręnaście lat nie tolerowałam kurczaka po jakimś czasie po konsumpcji robiło mi się cholernie niedobrze i też byłam wyczulona na to, żeby nikt nie dał mi gdzieś kurczaka bo smakowo można czasem nie poznać a potem bieda inną rzeczą jest to, że lasce zrobiło się niedobrze dopiero jak się dowiedziała ale na to też jest wytłumaczenie podświadomość:) jeśli wiesz, jak reagujesz na sos pomidorowy i wiesz, że ów sos spożyłeś to organizm jest nauczony reakcji tak jak czasem mamy odrazę do czegoś czym się zatruliśmy i samo patrzenie na to sprawia, że jest nam niedobrze

jeszcze co do próbowania z czyjegoś talerza nie cierpię ostrych potraw mąż odwrotnie więc jeśli chcę spróbować czegoś z jego talerza grzecznie mnie informuje, że doprawił po swojemu i chyba też bym była po ludzku zła gdyby nie uprzedził skoro wie, że czegoś nie jadam

inną rzeczą jest to, że lasce zrobiło się niedobrze dopiero jak się dowiedziała ale na to też jest wytłumaczenie podświadomość" no jak sie juz dowiedziała co to jest !!! to zadziała świadomość :)