Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Dyrektore,jestes tu?????

Polecane posty

Gość to ja Dyrektore
dzień dobry

dyrektore przemyslalam sobie co nieco i chciałam Cie przeprosic za tamten topik :( Nie jestem gówniarą a zachowałam sie jak gówniara.Ten topik załozyłam tak dla żartu bo w sumie na kaffe mam inny nick pod którym jestem grzeczna :classic_cool: Niby to forum,nikt nikogo nie zna ale głupio tak obrażac kogos bez powodu. Napisałam to bo jestem z natury przyjacielsko nastawiona do ludzi i gryzło mnie to co wczoraj pisałam.Jeszcze raz przepraszam ;)

cuz za skrucha :D dyrektora daj dziewczynie rozgrzeszenie :P

Flea nie chce żadnego rozgrzeszenia 😠Poprostu żyję w zgodzie ze swoim sumieniem a ono mi nie dawało spokoju że napisałam głupoty o człowieku ,ktorego tak naprawde nie znam,ot tyle :)

a co kierowalo wczoraj toba, ze go blotem obrzucalas?^^

Flea może mam rozdwojenie jaźni?A tak powaznie to nie wiem.czlowiekow nieraz odbija i już.Przeprosiłam a co najgorsze to to,że musze pożegnac sie z tym nickiem i pisac pod tym "grzecznym" :P

Justynaaa chcesz mnie osądzać a ciekawa jestem czy Tobie nie zdarzyło sie pisac na pomarańczowo czegos,czego nie napisałabys pod swoim nickiem? :P Dobra,koniec tematu.Spadam zakladac inny nick i byc może dam znowu upust mojemu drugiemu JA :P 🖐️

W sumie po huja się tlumaczę?:P Spadać wszystkim,przeprosilam dyrektore a Wam gówno do tego 😠 Ostra cieszy papę na fotce bo kasy troche zarobila w temacie o bucikach rozmiar 26 :P Nawet brzoskwinie kupiła czym nie omieszkała się podzielić :P

Ostra widze że zawsze musisz miec ostatnie zdanie ,nawet gdyby miało to byc tylko durne "buahahahah" :O dyrektore wisi mi to komu Ostra da brzoskwinie :)Ona i jej owoce interesuj a mnie jak zeszłoroczny śnieg 💤