Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Dyrektore,jestes tu?????

Polecane posty

Nic mi nie wisi,wszystko mam ładnie upięte :classic_cool: Ostra jescze raz nazwiesz mnie "dziecinką" to przekonasz sie jakim słownictwem potrafię operować 😠Odwal sie juz ode mnie bo wstyd mi że pisze z kims takim jak Ty.Czytam Cie juz od dłuższego czasu i jestes nad wyraz antypatyczna.Jeszcze raz napisze Tobie duzymi literami bo chyba nie zrozumiałaś-WYPAD :O

Lejzi wyluzuj, zbyt szybko ulegasz prowokacji ;] agresja wyznacznikiem ludzi slabych.

Gość widzę że osta nadal trzyma
dzielnie fason dżdżownicy przeciętej na pół szpadlem robotniczym? :classic_cool: miło :classic_cool:

Gość ostra powiedz czemu się
wpieprzasz, Lejzi gadała sobie z Dyrektorem ale oczywiscie musialas sie pojawic i zjebac rozmowe? powiedz po co to robisz? czemu ciagle przylazisz tam gdzie cie nie chca? czemu ciagle wpierdalasz sie miedzy wodke a zakaske? miotasz sie po tym forum jak jakas przybleda, przywalasz sie do ludzi ktorzy nie chca z toba gadac, po jaki chuj to robisz? potrafisz mi to wyjasnic czy znowu napiszesz ''to wolne forum'' albo ''pisze gdzie chce i co chce''? pytam jak najzupelniej powaznie, dlaczego ciagle przeszadzasz innym w normalnych rozmowach wiecznym wtracaniem swoich trzech groszy??? I zeby nie bylo - jestem jedna z niezalogowanych tu osob, tez mi kiedys rozwalilas temat jakas klotnia z kimstam. to ma jakis glebszy sens czy jak? :o

Gość ostra powiedz czemu się
heh, wiedzialam, zawsze tak robisz, kiedy ktos do ciebie konkretnie, argumentem - spieprzasz jak zając podkulajac swoja marna kitke. nara 🖐️

Ten ktoś na pomarańczowo ma rację.Ostra wciska swoje 2 grosze,robi zadymę a potem jak nie ma argumentów na slusznie postawioną krytykę-pisze "nie chce mi się czytać" :P Ostra zmień nick bo coś depresyjnie działasz na ludzi ;) dyrektore dlaczego przeksztalciles mój nick i napisałeś srejzi czy jakoś tak?😭

Ostra i puść w końcu tę nogawkę dyrektore bo uczepiłaś sie jej jak rzep psiego ogona-gdzie on,tam zaraz Ty :OLatasz za nim jak jakiś Burek po polu :P

Gość uważaaj oj uważaj
dyrektore zaopatrz się w jakąś konkretną ilość gumek na wypadek spotkania z Ostrą, puszczała się już z Dźwigaczem, Chamem, chciała z Myrem ale ją wypierdzielił z topa, teraz ty - hook wie co w tej szparze się czai :classic_cool:

Lejzi czy mi sie zdaje , czy ty próbujesz mi mówic co mam robić? :classic_cool: Jeśli tak to nie ośmieszaj się dalej . :classic_cool: Skoro ja pies to ty suka

Gość nie jestem ale w
przeciwieństwie to tej puszczalskiej nie oblepiam niczym bluszcz każdego faceta, który machnie mi na kafeterii łapą :classic_cool:

Gość uważaj oj uważaaj
wnioskuję po tym, że 1. podajesz się za mężczyznę :o 2. piszesz o swoich męskich sprawach i punktach widzenia 3. nie chodzi o analizowanie postów, chodzi o to, że zachowuje się tak, że gdyby mogła popuściłaby każdemu z was szpary przez monior, taka jest prawda 🖐️ ps Ostra nie śmiej się z 19latków, nawet oni wiedzą, że gÓwno piszemy przez 'Ó' 😴

dyrektore z tego co czytam Ty sam/sama chyba nie wiesz kim jestes ;) Opcja ze Ty i ostra to ta sama osoba wydaje mi sie jak najbardziej prawdopodobna.Takich podejrzeń nabrałam po ostatniej akcji-buciki zimowe potrzebne a teraz to juz jestem chyba niemal pewna :)

Gość uważaj oj uważaaj
Zazdrościsz że mam mężusia? :) Czekaj czekaj, jak ty to zawsze piszesz... ''cipka cię swędzi?'' :) Przynajmniej nie muszę się puszczać i udowadniać sobie ilu to na mnie poleci jak wystawię swój ryj w brzoskwiniach :D Podobnie jak nie muszę wymyślać historyjek o śmierci swojego dziecka aby ktoś mnie polubił :D dyrektore - w ogóle nie o to chodzi, zaczęło się nie od postów ''zbyt serio'' tylko od tego, że ostra zaczęła wpieprzać się w temat, który kompletnie jej nie dotyczy. 🖐️