Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

z piekła rodem

pomózcie ułozyc treść plakatu

Polecane posty

ogólnie chodzi o to,by madrze i w fajnej tresci ujac treść plakatu konkursowego:). zamysł jest taki,ze w 3 pojemniki klient bedzie wrzucał podpisany paragon.w jeden te paragony powyżej 50zł;w drugi te powyzej 30 ;a w trzeci te powyżej 20zł. nagrody za 50zł-piekarnik elektryczny za te po 30zł-czajnik a za 20złotowe-komplet poscieli konkurs trwac ma od 20.11-do 20.12 pomózciue ułozyc to wszystko do kupy zeby miało rece i nogi:)

ale to się nie da tak wirtualnie. musiałabym narysowac albo siąśc do corela. hmm.. to ma byc przejrzyste tak? rozumiem ze do sklepu czy marketu by klient tylko spojrzał i wiedział o co chodzi ja bym zrobiła moze duże kolorowe promienie słonca, wstawiłabym skosnie 3 kosze od najwiekszego do najmniejszego i na nich narysowałabym nagrody i inf cenowe ze tu za 50 zł paragon tu za 30 a tu za 20 zł.. i jakas młoda pani je wrzuca, opisac sie tak nie da ale mam wizje w głowie:)

Gość ghghghghghghghghgh
a czy sklep ma jakas nazwe?

Gość nie z tej bajki
"Madzia za zakupy wynagradza"

Gość brkalakalakawoekd
Za zakupy u Madzi dostaniesz to o czym marzysz. :classic_cool:

z linkami moze byc teraz kłopot bo jestem w pracy i wizje mam narazie w głowie.ale wy ,jako ze fajnie zaczeliscie to napewno mi jeszcze cosik tutaj pomozecie:) za co oczywiscie z góry wielkie dzieki:)

kurcze,jestem w parcy i nie moge siedziec w necie cały czas:) a was proszę tylko o poukładnaie tych moich zdan w madra,fajnie brzmiaca całosć:) ech...

co mysliccie o tym by treść tego pakatu powycinac z gazet..znaczy kazda literke oddzielnie..tak kolorowo .. tylko czy nie wywoa to oczoplasu u klientów?:P