Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moe_moe

BARDZO DZIWNE, KTOS SIE NA TYM ZNA?

Polecane posty

Mialam bardzo dziwny sen. Otoz snilo mi sie, ze mam tego dnia wziac slub, czasu zostalo niewiele. Zauwazylam, ze nie mam sukni slubnej, dlatego tez poszlam do sklepu z kolega. Akcja rozgrywala sie w moim miescie. Uznalam, ze wejde do sklepu "Kamila", bowiem jest najblizej i maja tam fajne sukienki. Ku mojemu zdziwieniu byl tam remont. Bylam bardzo zniesmaczona. Pognalam wiec do innego sklepu, gubiac po drodze kolege. Nie wiem w ktorym momencie go zgubilam, bo zorientowalam sie pozniej. W drugim sklepie kupilam suknie. Musiala byc ona krotka, niczym letnia (nie wiem czemu). Wybralam taka koronkowo - satynowa. Biala. Stwierdzilam, ze jestem nieuczesana, polecialam do fryzjera. Po drodze zahaczylam o kolejny sklep, ale nic nie kupilam. Zapomnialam jednak reklamowki z kupiona wczesniej suknia. Zostala w sklepie. Zaszlam do budynku, gdzie zawsze byl fryzjer, okazalo sie, ze jest tam antykwariat. Pan z antykwiariatu powiedzial, ze przestawiamy dzisiejszej nocy zegarki o godzine do tylu. Pognalam do fryzjera. Pomyslalam u niego, ze moze przesunac slub o jakies 2-3 h , bo przeciez byla godzina 13.25, a na 14 jest ceremonia. Ale przypomnialam sobie, ze goscie maja zaproszenia i tak glupio aby czekali (wiec sadze, ze o slubie wiedzialam wczesniej). Przypomnialam sobie, ze nie mam makijazu. I ... zadzwonil budzik. O co moze chodzic?

Gość facet z ...
Cześć kotku Dawno Cię nie było. Kocham Cię.

Gość nie ma sie czego bac bazia
mi sie snilo ze obrywam zywego karpia z lusek :O tez nie wiem co to znaczy gdyz nie lubie znecac sie nad zwierzetami i nie kupuje karpia na swieta.

a mi sie snilo ze wykroilam z szynki slowo kocham cie:O i ulozylam te literki na parapecie. ale glupie. dla mnie sny po prostu sa odzwierciedleniem tego co przezywamy, czym sie martwimy , czego bysmy chcieli aczkolwiek nie wiem o co mi z ta szynka chodzilo

Mam z kim, jestem w szczęśliwym, aczkolwiek dość krótkim (7 miesięcy) związku. Ostatnio rozmawialiśmy, że kiedyś w przyszłości (bliżej nieokreślonej) wolelibyśmy mieć ślub z bliskimi na jakichś wyspach, a nie tradycyjny polski. Powiedziałąm wówczas, że niezły pomysł, ale chcę mieć białą, długą suknię.

Jeśli wierzyć w to, że sny są odwrotnością rzeczywistości, to wszystko pójdzie super.

Gość zdumionaaa@
Moe_Moe, to pewnie robisz facetowi loda.

Do poziomu co poniektórych na forum zniżała się nie będę, więc nie skomentuję.

Gość Henio z ....
Czy jesteś cnotka ?