Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YIYRJIRYRYR

SNIŁO MI SIE ZE SOTALAM SKAZANA NA KARE SMIERCI LECZ UCIEKLAM Z WIEZIENIA I UCIE

Polecane posty

Gość YIYRJIRYRYR

I UCIEKALAM PRZED POLICJANTEM KTORY MNIE GONIŁ.. TEN SEN BYŁ STRASZNY TO UCZUCIE. JAKBY TO BYLO NAPRAWDE.. CZUŁAM TO WSZYSTKO NAPRAWDE.. TEN STRACH ZE MNIE DOGONI ZE MNIE ZLAPIE.. CO BEDZIE.. PRZEZ TEN SEN JUZ WIEM JAK TO SIE CZUJA CI CO UCIEKAJA.. TO BYLO OKROPNE UCZUCIE MOGE GO SOBIE PRZYWOŁAC.. PAMIETAM..NO ALE MNIEJSZA O TO.. ZLAPAL MNIE ON W KONCU.. NIE UDALO MI SIE UCIEC.. CO MOGLBY OZNACZAC TEN SE?

Gość Aniołeczek_22
umrzesz za dwa dni. porazi cię prąd w łazience 🖐️ nie broń się... to nic nie pomoże ;)

Gość YIYRJIRYRYR
BARZO SMISZNE

Gość YIYRJIRYRYR
DODAM JESZCZE ZE WSADZIL MI PENISA W ODBYT PO TYM JAK MNIE ZLAPAL I BYLO PRZYJEMNIE - CO TO MOZE OZNACZAC?

Gość a mi się śniłoooo
Że pan janek z 4 pietra zrobił nam kupe na wycieraczke i nie chciał się przyznać że to on zrobił a,ja go widziałam przez wizjer w drzwiach a,jak powiedziałam o tym tacie to mi powiedział żebym takich głupot nie wygadywała potem tata wyszedł do pracy i wdepnoł w gówno i zaczął na mnie morde drzeć że po psie nie sprzątam a,ja mu tłumaczyłam że to pan janek bo on jest dziwakiem i starym kawalerem z piątką kotów które są zaszczane i zasrane a,potem przyszła mama i zaczeła mówić że to ona tą kupe zrobiła... obudziłam się cała spocona i wystraszona o co chodzi???