Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaa

boze ale jestem glupia

Polecane posty

Gość martynaaa

zadzwonilam do firmy w ktorej mam dostac prace, bylam na rozmowie miesiac temu ale kierowniczka jak oddzwaniala to powiedziala ze nie jest pewne kiedy bede mogla rozpoczac ta prace czy za miesiac czy za dwa, poniewaz dostali wiadomosc z centrali ze na jakis czas musza przyjac jakas dziewczyne z innego sklepu... postanowilam ze dzis zadzwonie bo nie bede jak glupia cipa siedziala na bezrobociu. zadzwonilam i prosze kierowniczke do telefonu, okazalo sie ze jej nie ma i ze bedzie jutro wiec ja glupia zamiast powiedziec ze oddzwonie jutro to zaczelam mowic o jaka sprawe chodzi tej pani ktora odebrala. bylam ciekawa czy cos wie w koncu skoro pracuje w tym sklepie to chyba tak. ale ona stwierdzila ze lepiej bedzie jak zadzwonie jutro i porozmawiam z kierowniczka. czy zrobilam glupote czy przesadzam? powiem wam ze czuje sie glupio i odechcialo mi sie pracy tam, chociaz warunki sa w porzadku. chyba bede szukala innej pracy :-(

Gość martynaaa
,,, odpiszcie czy ja przesadzam czy moze rzeczywiscie glupio zrobilam i powinnam sobie podarowac ta prace???

Gość martynaaa
odpowie ktos? prosze...........

czym się przejmujesz? może odebrała np sprzataczka :D ja tez tak miałem raz. dzwonie w ważnej sprawie, odbiera jakaś pani. ja nawijam o co chodzi słyszę tylko takie niepwne "aha "rozumiem" "mhm" w słuchawce a jak skończyłem to usłyszałem "ake prosze pana, ja tu tylko sprzątam" 🖐️

Gość martynaaa
.....,,,,,,,

Gość martynaaa
tam nie ma sprzataczki, to na pewno sprzedawczyni. glupio mi bo o takich rzeczach to powinno sie mowic tylko z kierowniczka. ale to dziwne ze ta sprzedawczyni nie mogla mi powiedzec nic, jestem pewna ze cos wiedziala

Gość realissacja
jestes głupia, ale to wynika z tego w jaki sposób piszesz :D W życiu nie zatrudnilabym u siebie osoby, która z byle powodu panikuje i nie jest pewna tego, co robi.

Gość martynaaa
jak juz zaczelam mowic o tym tej kobiecie to doszlam do wniosku ze zle robie ale juz nie bylo odwrotu, nie ma tam sprzataczek bo dziewczyny tam same sprzataja i pozniej maja za to dodatkowe pieniadze. czyli co uwazacie ze niepotrzebnie przesadzam?