Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piootrek.

Czy status finansowy wpływa na ocenę atrakcyności mężczyzny?

Polecane posty

Często pojawia się tu stwierdzenie, że nie liczą się zarobki tylko zaradność. Jak ją tak naprawdę rozumiecie? Czy nie byłem zaradny kiedy powiedzmy 5 lat temu zaraz po studiach wybrałem pracę która dawała mi możliwości rozwoju jednak bez dobrych zarobków? Była to swego rodzaju inwestycja w siebie, w budowanie swojej wartości na rynku pracy. Wtedy jednak moja zaradność nie była zbytnio doceniana.

Gość goodman
zawsze wpływa pozytywnie. Pytani na ile jest to istotne przy podejmowaniu decyzji o byciu razem

Gość gosc__________________________
czy ktoś jeszcze wypowie się na ten temat?

Gość maszowatyn
A jakie zarobki uznajecie za wysokie? Moim zdaniem nie tylko zarobki, ale też wiek - jak masz 20-25 lat liczy się bardziej czy jesteś 'fajny'. W wieku lat 30 jak nie masz mieszkania, bądź perspektywy na nie ani pracy to nie wygląda to dobrze..

W wieku lat 30 jak nie masz mieszkania, bądź perspektywy na nie ani pracy to nie wygląda to dobrze.." tego sie wymaga od mężczyzn :) a mozna policzyc na palcach jednej reki ile takich własnych M3 mają kobiety ...

Gość zauważyłamb
ja miałam faceta, przystojny że gwarantuje że wszystkim by Wam tu wpadł w oko zaradny kasiasty auto nieruchomośći włąsny interes i jeszcze dodatkowo pracował bo pracowity najbardziej podobalo mi się to, że zaradny że dbał by o rodzinę i niczego by jej nie brakowało ale, arogancki, szybkie numerki mu w glowie z seks bombami bo każda leciała na niego, byłam czasoumilaczem żałuję że nie wyszło nam ale dziwne że nie może sobie stałej miłości znaleźć ale jak znam życie to spotka swoją a ja będę cierpieć z zazdriośći że miałam takiego i nie potrafiłam go owinąć

Gość gosc__________________________
Regres W wieku lat 30 jak nie masz mieszkania, bądź perspektywy na nie ani pracy to nie wygląda to dobrze.." tego sie wymaga od mężczyzn a mozna policzyc na palcach jednej reki ile takich własnych M3 mają kobiety ... od mężczyzny wymaga się własnego m3? hmmmm w sumie niewielu znam 30-letnich facetów w własnym spłaconym M3 (nie licząc tych co dostali je w spadku). A gdzie tu partnerstwo i wspólne budowanie przyszłości?

Gość kalrina xXx
mnie osobiscie denerwuje jak facet szczyci sie ze duzo zarabia. dla mnie kasa jest malowazna

Gość zauważyłamb
ja mojego kocham nie za kasę ani auto ale to już nie ma znaczenia i nigdy dla Niego nie miało