Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprzedawczyni.......

jak sprzedać dom w małym mieście?

Polecane posty

Chcę sprzedać dom, w małym mieście, dałam ogłoszenie do gazety, ludzie dzwonili, ale nawet nikt nie chciał domu obejrzeć. Co zrobić i jak zachęcić, bo gubię się w tym wszystkim. To jest duży dom, piętrowy może być na dwie rodziny, duże podwórko itp. Może macie jakieś sprawdzone pomysły, to bardzo proszę o pomoc. sytuacja jest nieciekawa, bo już niżej spóścić nie mogę, a ludzie nie mają tam pracy, jest bieda ogólnie i nie mają pieniędzy, żeby kupić. Ja nie chce już tego domu, i tak jest do remontu, jak jeszcze chwilę postoi to będzie to już rudera, w dodatku chcę kupić wieksze mieszkanie, bo rodzina się powiekszyła. Brak mi już pomysłów, boradźcie, proszę.

jeśli nawet nie oglądali to jednak musiała odstraszyć ich cena

Gość ruda laska
przede wszystkim trochę zainwestować w remont, żeby dom nie straszył, upiększyć wnętrze kwiatami, firankami itp. zrobić dużo fajnych zdjęć, zachęcający opis, dać ogłoszenia nawet na terenie całego kraju i czekać na klientów

tam teraz mieszka moja kuzyka, więc sa firanki itp. na terenie całego kraju dać ogłoszenie????? myślałam, że to nie ma sensu, ale może masz rację.

a ile chcesz za ten dom? ciężko będzie sprzedać dom ruinę chyba że z ceny zejdziesz.

Gość ruda laska
zapomniałam dodać że teren wokół domu też musi być zadbany, trawa skoszona, liście sprzątnięte, żadnych gratów itd.

działaka jest zadaba i ogrodzona, jeszcze nie wygląda jak ruina, ale trzeba go remontować i w środku i z zewnątrz. chciałam 300 tys, teraz 250 to moga byc 2 mieszkania lub jedno ale wszyscy są biedni i nie maja kasy dlaczego w ostateczności przez agencję, właśnie myślę o agencji...?

bo agencji musisz odpalić dolę i to nie małą od wartości nieruchomości. Sporo chcesz za ten dom.

Gość ruda laska
no to zrób dużo dobrej jakości zdjęć ja bym nawet do sesji zdjęciowej psa i kota pożyczyła :D gdzie ten dom? możesz wkleić linka do ogłoszenia?

dużo, za piętrówkę???? nie mam linka ze zdięciem, musze iść, wieczorem napisze