Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość koszmarnyyy...

Śnią mi się koszmary. Boję się spać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koszmarnyyy...

Zachęcam wszystkich do tego aby zechcieli się podzielić swoimi najciekawszymi snami :) Może ktoś z was miał kiedyś sen którego nie potrafi zapomnieć bo ten wywarł tak ogromne wrażenie ? Może śnił Ci się koszmar podczas którego zerwałem się na równe nogi z przeraźliwym krzykiem ? Może ktoś miał tak cudowny sen że wolałby się nie budzić ? Może komuś sen odmienił życie wywołując w nim inne podejście do życia ? Dziś w nocy śnił mi się koszmar. Cały dzień chodzi mi ten sen po głowie i tak stwierdziłem że może wam opowiem :) Mam 21 lat ale sen dotyczył mnie sprzed 15 lat. Szedłem sobie z rodzicami w jakimś labiryncie. Piękny ogromny tak jakby blok w którym rodzice wynajęli mieszkanie. Weszliśmy na górę a po chwili ktoś zatrąbiał na ulicy. Rodzice powiedzieli : " niedługo wrócimy, czekaj na nas spokojnie". POjechali gdzieś a ja zostałem sam pełny wewnętrznego niepokoju. Po chwili podjechał jakiś dorosły groźny mężczyzna i ujrzał mnie wygladającego oknem. Zawołał mnie po czym nie wiem jak znalazłem się obok niego. Wyjał z samochodu worek i kazał wsadzić do niego głowę. Włożyłem i wśród ciemności ujrzałem kości. Cuchnęły przeogromnie. BYłem potwornie wystraszony i miałem setki różnych myśli w głowie. Minęła chwila a ja z powrotem znalazłem się w domu obok rodziców. Przytulili mnie , pojawił się uśmiech na mojej twarzy i wtedy się obudziłem. Teraz Ty pisz kafeterianko :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować