Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasiaaaa

dziwne zachowanie

Polecane posty

Gość jasiaaaa

w pracy mam pewnego kolege -Janek, niestety cholernie mi sie podoba, zazwyczaj był mily, i tak cuudnie sie usmiechal, mam wrazenie ze jest niesmialy podobnie jak ja i trudno nam sie osmielic by porozmawiac, nawiazac lepszy kontakt, dzis chwilowo zartowalam i rozmawialm z drugim kolega, wiem ze Janek musial sie temu przysluchiwac, nie wiem czy to od tej chwili czy innej ale Janek zmienil swe zachowanie, jakby cos do mnie miał, nie jest juz tak uprzejmy jak byl, mam nadzieje ze to tylko chwilowe, patrzac na to z boku co myslicie>?

Gość Aneshya
Hej,sądzę,że mogą być różne przyczyny zmiany jego zachowania...Może coś się wydarzyło w jego życiu osobistym i poprostu nie miał ochoty być miły. Też zależy o czym i w jaki sposób żartowałaś sobie z tym kolegą..Bo może on też coś do Ciebie,ale nie spodobały mu się te żarty..

Ha ha, przeciez to cholernie proste, podobasz mu sie i sie wkurzyl jak zobaczyl Cie usmiechnieta w towarzystwie innego faceta.

Gość Czekając na cud Rób co możesz
Dziewczyno najzwyczajniej w świecie jest ZAZDROSNY !!! Co tu rozumieć...ach te baby ;|

Gość prowo??
jakaś taka infantylna ta wypowiedź, obstawiam że prowo

Gość jasiaaaa
nie zadna prowo, mozliwe zw jestem infantylna

Gość więcej pokory dla ciebie
Jest kolegą. Nie poderwał cię. Nie chodzicie na randki, a zatem wolna jesteś. A on strzela fochy? To niech cię najpierw poderwie. Potem strzela fochy. Oficjalnie nie jesteś jego, a on się nie spiezy do tego, abyś była jego dziewczyną

Gość dfsdfdfdsfd
o rany, taka prosta sytuacja i nie wie dlaczego on się odsunął od ciebie.. to proste dziewczyno, wyobraż sobie, że ty go spotykasz jak żartuje i rozmawia z jakąś koleżanką... co wtedy poczujesz?