Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfadsfsfds

nie chce mi się pracować - wolałbym umrzeć

Polecane posty

Gość dsfadsfsfds

nie chce wyjeżdżać do dużego ohydnego miasta jakim jest Warszawa ( a tylko tam jest dla mnie praca). nie chce wynajmować mieszkania u obcych ludzi za kosmiczne pieniądze, w jakieś syfiastej okolicy nie chce codziennie rano wstawać nie chce się promować i walczyć o pozycję w firmie z własnych doświadczeń wiem, że w firmach trzeba walczyć nawet o to żeby nikt nie przypisał sobie twojej pracy po chooja mam to wszystko robić?? co mi przyjdzie z takiego życia?

Gość dfgfdfg
nic nie przyjdzie wejdziesz w młyńskie koło, z którego nie będzie wyjścia będziesz pracować żebyś mógł jeść i płacić za mieszkanie słowem: będziesz pracować, żeby móc pracować

Gość Porombauo wass
Nikt ci nic nie kaze

Gość _inka_
wiesz, mysle ze gdybys pobyl czas jakis na bezrobociu to od razu by ci sie zachcialo. ale troche cie rozumiem. mnie sie wprawdzie chce pracowac ale dobija mnie ciagly nawal roboty, fakt, ze nie wyrabiam, zostawanie po godzinach itd. no i ta atmosfera w pracy... kazdy dba tylko o wlasna d... niby normalne ale czasami zygac sie chce.

Gość fasdfsda
tak się składa że długo byłem na bezrobociu ale wcześniej trochę pracowałem w różnych miejscach i wiem że to co jest normą nie jest jak dla mnie normalne nie widzę sensu żyć tak jak większość ludzi żyje

hmmm.. nie rozumiem cię. ja pracuje i bardzo sie z tego ciesze. zwariowalabym gdybym nie pracowala. uwazam ze zarabiam dosc dobrze. wzielam kredyt by wlasnie nie placic obcym. bez pracy bym zwariowala calkiem. jest ciekawa, czasem jest ciezko, ale czasem lekko. czesto zabawnie, mam fajnych kolegow w pracy. nie rozumiem cie kompletnie. jestes leniem.

Gość _inka_
skoro nie widzisz sensu, by zyc tak, jak inni ludzie to jak chcialbys zyc?

Gość fasdfsda
nawet jak wzięłaś ten kredyt to ciągle harujesz na obcych - już nie na burżuja z mieszkanie ale na milionową pensję prezesa banku

"nie widzę sensu żyć tak jak większość ludzi żyje" Dlatego kieruj się w życiu własnymi zasadami i lej na system. Rób to, co Ci daje przyjemność i niech to będzie Twoja pasja, ale ostatecznie szukaj szczęścia tam, gdzie pieniądze nie mają żadnej wartości. Bądź sobą i powodzenia.