Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chiccowa

Gondola w samochodzie

Polecane posty

Gość chiccowa

Chcę kupić gondolę chicco zastanawiam sie które modele mają mocowanie w samochodzie i czy jest to bezpieczne. Jakby byłaś jakaś zorientowana w tym temacie mamuśka to byłabym wdzięczna za jakiekolwiek info w tym temacie.

Gość ja pracowalam prawie do konca
wiem ze wozki Jane maja taka gondole, o chicco nie wiem za wiele :)

Gość marynazwawki
http://www.youtube.com/watch?v=NjC3Qo77MuQ&feature=related pooglądaj sobie takie filmiki i zastanów się CHICCO to najgorsza z możliwych firma jeżeli chodzi o foteliki zdecydowana większość sprzedawanych na rynku rozwala się przy uderzeniu 40km/h, nie mówiąc o większych prędkościach

Gość kolorolowooo
casual ma takie gondolki

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
a po co ci gondola, kup fotelik, w gondoli ci dziecko poley maks 5 miesicy a potem co zrobisz....?

Lekarz wręcz ostrzegał mnie przed wożeniem samochodem gondoli. Do tego są foteliki.

Gość w casualplay
są takie specjalne gondole, one mają atesty i można w nich przewozić dzieci. ja mialam taki wózek i super sie sprawdzał na długie trasy, fotelik oczywiście tez mieliśmy i używaliśmy na co dzień...

Gość chyba każdy wie że są
ale co z tego. wejdz na stronę crash-testów-tam specjaliści piszą , że nawet specjalnie przystosowane gondole, zapinane na trzypunkkt. pasy to śmierć dla dziecka. gorszej jakości fotelik jest lepszy niż to badziewie.