Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneta 28 lat gniezno

moj 30 letni brat zdziczał do reszty

Polecane posty

spedzilam ostatni tydzien u swoich rodzicow na wsi. Mieszka z nimi rowniez moj 30letni brat, myslalam ze u niego jest ok ze w koncu znalazl sobie dziewczyne i w koncu wezmie slub. Ale to co zobaczylam na wlasne oczy mnie przeraza. Moj 30 letni brat zdziczal do reszty, nie pracuje tylko siedzi w domu, w nocy nie spi tylko w dzien. Nie ma znajomych, nigdzie nie wychodzi tylko siedzi na tym zasranym komputerze. Caly czas pali papierosy i pije kawe. Jest strasznie nerwowy, nie wiem jak moge pomoc rodzicom, nie wiedzialam ze w domu panuje az taka patologia. Myslicie ze moge jakos pomoc swojmu bratu, moim zdaniem przydalby mu sie psycholog bo on sie zwyczajnie boi ludzi :( ale oczywiscie on nie pojdzie nigdzie. Jak to mozliwe zeby w dziesiejszych czasach 30letni facet nie mial pracy, nie mial rodziny ani oszczednosci ???

W tych czasach różne rzeczy się dzieją, powinnaś z nim pogadać i zabrać do psychologa, albo po prostu pomóc :)

Gość dla was Pan Marek
czy ty piszesz o moim wujku?

do niego nic nie dociera :( on woli takie zycie, powiedzial ze nie będzie pracował na kogos, a potem i tak emerytury nie dostanie !! w sumie dziwie sie ze nie ma kobiety ? nie wierze ze nie potrzebuje

Gość wredna menda
Może zaproponuj mu wyjazd do siebie na weekend i gdzieś razem wyjdźcie ?? Moze brat ma jakieś problemy i dlatego zamknął się w sobie?

taa ma problemy bo twierdzi ze nie podoba sie kobietom ... jeszcze nie widzialam zeby facet przejmowal sie tak bardzo swoim wygladem jak on..debil

Gość amator kwaśnych jabłek
wirtualny świat wciąga bardziej niż rzeczywisty

dla mnie to jest patologia do reszty.. jak mozna byc tak nieodpowiedzialną osobą, mama juz nie ma sily na niego ja mu tlumacze jak w dzisiejszych czasach jest wazna praca, ze musi cos z tym zrobic. On twierdzi ze jemu pieniądze nie są potrzebne do szczescia, nie ma swoich potrzeb... narazie jest mu dobrze bo siedzi na garnuszku mamusi, ale ja sobie nie wyobrazam jak bedzie gdy mamusi zabraknie?

Gość dsadsa
zabierz go do posredniaka , a nie psychologa . Psycholog mu pracy nie zalatwi . ... POzdrawiam

Gość a jeżeli tak
A dlaczego rodzice godzą sie na utrzymywanie pasozyta? Ma jakis zawód?

Ma jakis zawód? meska dziwka . Robi minety starszym paniom po 40- tce

meska dzif*kka . Robi minety starszym paniom po 40- tce.. Kiedys moj mąz był jego alfonsem

Gość uppupupupupuupp
.

Gość maliboo
pewnie jest uzalezniony od komputera to jak alkoholizm, moze ma depresje?zakladalabym, ze to bardzo prawdopodobne, depreja dotyka sporo ludzi psycholog moglby pomoc problem w tym, ze on musi chciec zmiany,