Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wrzesień 2011:)

Czy któraś z Was miała okres podczas ciąży???

Polecane posty

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja mialam 4 dni normalnego krwawienia...dlatego termin porodu obliczony z ostatniej miesiaczki wypadal na pazdziernik, a z 2 usg na wrzesien :D zuzik urodzila sie we wrzesniu w 40 tygodniu :)

ja miałam jeden okres a już byłam w ciąży ,4-5 dni normalnego krwawienia a nie jak próbuje mi wmówić pani doktor że był skąpy ,pewnie plamienie termin porodu z 0M u mnie wychodzi na 3 stycznia a z USG 11 grudnia.

Gość Mania_20
Ja też mialam raz okers i powiem ci ze byl normalny tylko mniej skrzepów .

Gość Mania_20
powiem ci ze zaszłąm w ciąże w Maju - zawsze mierzyłam temp. i ona skakała była taka wysoka jak nigdy wiec cos podejrzewałam,zrobiłam test ciażowy - negatywny , ale zle sie czułam wstałam rano z łóżka i chciało mi się wymiotywać.. poszłam na pobranie krwi okazało się ze wynik miałam 8,1 pani powiedizała ze to bardzo wczesna ciąża. Pamietam ten dzień 1 czerwiec to był ale tu niespodzianka 4 czerwiec okres 1 dzień spóżnienia a w lipcu juz nie dostałam.

Gość ja mialam normalnie
i to 3 miesiace... Jak kolejnego nie dostawalam wyjatkowo dlugo (a zawsze mialam regularnie) to poszlam do lekarza. Bylam w 5 miesiacu ;) Nie maialm zadnych innych objawow. Brzuchol dopiero zaczelo byc widac wlasnie po lekarzu...

trochę by to było dziwne że nie wiedziałaś tyle czasu bo przecież jak kobieta jest w ciąży to ciało troche zmienia kształty co nie i trochę się chyba grubnie:)bo dzidziuś rośnie

Gość Mania_20
u mnie ciąży nie było widać do 5 mies. pamietam że póżniej w połowie lipca duzo wymiotywałam i zle wygladałam

Gość zeschły liść jesienny
Zrób test ciążowy ( cena od 5 - 16 zł w aptece) i po kłopocie , nie będziesz się martwić na zapas.

Gość Mania_20
test ciażowy nie .. lepiej dołożyc 10-15 zł wiecej i iść na bete a bedziesz pewna na 1000 %

Gość ja mialam normalnie
Jak mialam podejrzewac, jak nie mialam zadnych objawow z brakiem okresu wlacznie? Okres mialam, przez pierwsze miesiace sie nie tyje raczej. Zaczelo byc widac w 5 miesiacu dopiero. Ale to jak juz lekarz powiedzial, ze jestem w ciazy.