Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaJednaaaaa

Brak okresu

Polecane posty

Gość TakaJednaaaaa

Witam. Okres spóźnia mi się 4 dni. Często mam nieregularne, a w tym miesiącu miałam dużo stresu. Zrobiłam test ciążowy 2 dni temu, bo uprawiamy z chłopakiem seks przerywany, wynik negatywny. W tym cyklu miałam biały i grudkowaty śluz, świąd, pieczenie, zaczerwienienie warg sromowych i zauważyłam też kreskę nad łechtaczką, wygląda to tak, jakby skóra pękała. Czułam też ból przy seksie i po oddaniu moczu. Miałam to przez kilka dni, ale z przerwami. Takie objawy miewam od kilku miesięcy, ale teraz były wyjątkowo uciążliwe. Mam wszystkie objawy napięcia przedmiesiączkowego, które mam zawsze. Jutro umówię się na wizytę do ginekologa. Martwię się, bo okresu brak:(.

Mi to wyglada na grzybice i to ona może spowodowac opoznienie okresu. jezeli powtarza ci sie ona to idz do lekarza ja leczylam sie 10 miesiecy i okres spoznial mi sie wtedy nawet 3 tygodnie. radze ci isc jak najszybciej do lekarza

Gość TakaJednaaaaa
Najpierw podmywałam się rumiankiem, ale nic nie dało. A miałaś bole macicy?

Brzuch bolal zawsze jak na okres i pojawial sie duzo po terminie. mialam co miesiac te infekcje. aby troche przestalo dokuczac mozesz podmywac sie tantum rosa to pomaga. poopros lekarza zeby zrobil ci posiew to wtedy bedziesz wiedziala co masz. mi pomogly dopiero 5 z rzedu lekarstwa

Gość TakaJednaaaaa
Dzięki.

Gość Studenteczkaa
Jogurt naturalny jest świetny, przynosi ulgę jak nic innego! O okres się nie martw, mi ostatnio spóźnił się o 15 dni! Też panikowałam, ale w końcu dostałam. To może się zdarzyć bez żadnej przyczyny, ale nie ma co panikować :)

prawda ze swietny ja wtedy czly czas smarowalam:) a okres tak jak mowisz spoznia sie z wielu przyczyn:) my cos wiemy o tym kobietki:)

Gość TakaJednaaaaa
Dzięki dziewczyny:). Muszę jak najszybciej iść do lekarza, bo mam aż taka macice rozpalona, czasami pulsuje

wiem dokladnie cio to znaczy jak boli piecze i wogole...ale naloz duzo jogurtu na wkladke i ja noś:) napisz do mnie na gg jak chcesz 12001489:):)

Gość asietttaaa
to na pewno grzybica, mialam identycznie. zebys sobie ulzyc mozesz kupic czopki propolisowe , choc czasami uczulaja i masc ktora sie nazywa chyba clotrimazolum to bez recepty

Gość TakaJednaaaaa
A miałyście przez to problemy z okresem? Zrobiłam test, a nadal się martwie.

ja przez to nie maialam okresu 3 tyg a lekarz powiedzal mi ze nie mam czym sie martwic wiec ty tez tego nie rob a zobaczysz ze @ przyjdzie lada dzien:)

Gość TakaJednaaaaa
Dzięki Niunia:). Mam nadzieję, że szybko będę miała wizytę. Wstyd się przyznać, ale nie byłam jeszcze u ginekologa...

Gość TakaJednaaaaa
Ja już za chwilę idę:).

Gość Nicipiciou
Nie do nas pytanie czy jesteś w ciąży, jeśli tak sie tym martwisz idz po prostu do ginekologa.