Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona23340505067

KIlka okresów , pomocy !!

Polecane posty

2 tygodnie temu zabawialiśmy sie z chłopakiem bez zabezpieczenia. Nie doszło do stosunku ani dużego zbliżenia. Problem w tym że pierwsze miałam 2 godzinny okres , potem znikł , 2 dni później robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Dziś znowu kilkugodzinny okres i znowu znika. Co sie dzieje ?? Martwie sie ! Prosze o szybkie odpowiedzi :((

Gość pomocna_dłon
Ty pojebana jestes? 2 dni po robic test? chyba na glupote. i jak moglo dojsc do "nieduzego" zblizenia? a male było? nie wiesz nic o seksie to sie za niego nie bierz!!!

pomocna_ dłoń : "Nie doszło do stosunku ani dużego zbliżenia. Problem w tym że pierwsze miałam 2 godzinny okres , potem znikł , 2 dni później robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. " nie doszło do stosunku ! czy test ciążowy robiłam po 16 dniach ! martwie sie :(

Gość pomocna_dłon
odrozniasz slowa "potem" i "pozniej"? chyba nie.... przeczytaj swoj post ze zrozumieniem to sie sama bedziesz zwijac ze smiechu z wlasnej glupoty

napisałam dobrze. pierwsze miałam okres,potem on znikł ( po kilku godziach ) a 2 dni później ( czyli po pierwszym okresie ) zrobiłam test.

Gość pomocna_dłon
Dziewczyno, z tego co piszesz wynika ze 1. mialam okres, ktory trwal 2 godziny 2. potem sie kochalas(lub jak twierdzisz nie- wiec skad obawy???) 3. piszesz ze test zrobilas 2 dni po okresie A po 1. do zaplodnienia dochodzi po kilku dniach od stosunku 2. test robi sie w dniu spodziewanej nastepnej miesiaczki a nie 2 dni po okresie, nawet jezeli dostalas go 2 dni po stosunku to i tak jest mozliwosc ciazy. Ps. Zacznij pisac tak, zeby mozna bylo zrozumiec Twoj belkot.

nawet jezeli dostalas go 2 dni po stosunku to i tak jest mozliwosc ciazy. Buahaahahaha :D Jeśli to był OKRES to za chu.ja pana nie ma możliwości ciąży. :O

Gość pomocna_dłon
dziewice tez zachodza wiec wszystko jest mozliwe.