Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewakakakakaka

Błagam, pomóżcie!!!

Polecane posty

Gość ewakakakakaka

Witajcie, przepraszam, że piszę w tym temacie, ale innego podobnego nie mogłam znaleźć. Otóż mam takie nietypowe pytanie: Ostatnio zdałam prawo jazdy, ale nie umiem dobrze ruszać pod górkę (chodzi o cofanie się pojazdu). Co robić w momencie, gdy stoję np. w korku na górce i podczas ruszania zgaśnie mi samochód? Bo przecież hamulec roboczy (nożny) nie działa przy zgaszonym silniku, więc jak mam się zatrzymać?? Mam się bawić w hamulec ręczny? Mogę nie zdążyć go zaciągnąć, bo samochód już dawno się stoczy, a o odpaleniu silniku nie ma już mowy. Plis pomóżcie!!!

Gość tyfdhdfhfhdfh
Hehe dobre :P uśmiałem się jak nigdy :P

Gość galllnnssmmzznn
zapisz się jeszcze raz na kurs skoro nie potrafisz jeździć...

Gość hktul
w moim samochodzie hamulec 'nozny' dziala tez przy zgaszonym silniku... ale zeby ruszac pod gorke bez recznego to trzeba juz cos tam umiec, tzn. miec wyczucie a skoro ci gasnie to go jeszcze nie masz. moja rada- pocwicz troche na sucho- tzn. zebys sie nie denerwowala, ze wjedziesz w jakis samochod to w samotnosci.

Gość tyfdhdfhfhdfh
galllnnssmmzznn zapisz się jeszcze raz na kurs skoro nie potrafisz jeździć... Jak się nie nauczyła przez tyle godzin takich podstaw to nie wiem czy jej pomorze jeszcze jeden kurs,ja tylko zastanawiam się(chociaż uważam że to prowokacja)jak ktoś taki mógł zdać prawko??No jak??

Na dziwny kurs chodziłaś skoro nauczyli Cie że przy zgaszonym silniku nożny nie działa....a poza tym co to za instruktor Cie dopuścił do egzaminu skoro nie potrafisz pod górkę ruszać...;/