Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfdfsfsdsdffdsfdfdfsdfds

Bardzo podobają mi się szorty i chciałabym je nosić ale mam chude nogi

Polecane posty

I to właśnie mnie powstrzymuje :( Nie chcę słuchać komentarzy ludzi, że mam anoreksję, nogi jak patyki albo pytań, czy w ogóle coś jem. Marzą mi się szorty :( A ja ciągle tylko długie spodnie.. Jakie ćwiczenia mogę wykonywać na mięśnie nóg?

Moja mama mówi, że przesadzam, że mam śliczne, zgrabne i szczupłe nogi. Ale to w końcu matka :(

Bieganie czy coś Pierdol ludzi noś szorty :) Jak mnie to wkurwia po prostu, a grubszej to nikt nie ma prawa powiedzieć, że ma nogi jak balerony i po kiego je wystawia (bez urazy). Tez mam chude nogi i kiedyś wpędzono mnei w kompleksy z ktorymi walczę do tej pory, a mam owszem szczupłe nogi, ale ładne

Gość pokaż - to ocenimy
;)

Kultura - u mnie jest tak samo! Od małego wszyscy dookoła wmawiali mi, jaka jestem chuda :O Weszłam w okres dojrzewania i wtedy to najbardziej na mnie wpływało. Wszyscy w końu wypominali mi, że źle wyglądam :O Teraz mam takie beznadziejne problemy :O

Ja do tej pory nie lubię spódnic. Fakt, że ogólnie mam raczej sportowy styl ubierania, ale to nie zmienia tego, że gdyby nie otoczenie może byłoby inaczej Ale teraz powoli się przyzwyczajam i chociaz po domu tak chodzę. Szorty też lubię :) Ale caly czas nieswojo się czuje pokazujac nogi, długa droga przede mną Trochę glupie to, bo jest moda na promowanie tych "obfitszych" i przez to nas się krytykuje, często z zazdrości

Gość obfitsze są cool
taka Pati Kazadi ;)