Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zielonego pojecia

pytanie do mam i nie tylko...chce kupic wozek kolezance...

Polecane posty

Gość nie mam zielonego pojecia

pytam poniewaz sama nie mam jeszcze dziecka i nie wiem na co powinnam patrzec kupujac wozek.Moja kolezanka jest w ciazy z pierwszym dzieckiem,porod bedzie na poczatku marca i wlasnie postanowilam kupic jej jakis fajny wozek dla dzieciaka.Nie mam jak z nia isc do sklepu i go wybrac poniewaz mieszkam za granica i chcialabym zrobic jej taka niespodzianke. Tak wiec mysle nad kupnem wozka firmy MUTSY,poniewaz jest aluminiowy i osobiscie wlasnie taki chcialabym miec gdybym miala rodzic i chcialam sie spytac czy ktos moze ma taki wozek?czy to dobry wybor?wkleje zakladke do polskiej stronki z tym wozkiem. http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1555&%3CosCsid%3E Naczytalam sie ze takie kola nie sa dobre itp itd i juz sama nie wiem co myslec a poza tym zastanawiam sie nad kolorem ale co do tego to pewnie bede musiala podejsc kolezanke.Jak myslicie czy warto kupic ten wozek?czy ona sie ucieszy?czy moze znacie jakies lepsze aluminiowe.Musi byc aluminiowy poniewaz ona mieszka na wsi,nie ma sacmochodu,i ma schody do domu wiec taki bylby najodpowiedniejszy.Z gory dziekuje.

Gość przenies temat na forum
o ciazy i macierzynstwie, tam sie matki znaja na wozkach