Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jinem

Top Model - ogladacie???

Polecane posty

Gość geniasieniezmienia
do hayley90-->modelki z reguły są brzydkie:)

Gość cvbn
a jakie to musi byc uczucie, gdy wracaja do domu, znowu sie staja nikim

Gość koko dżambooo
Kaśka wygra na bank tylko ona nadaje się na TM reszta to jakieś takie rozlazłe cipy...:O Kaśka ma w sobie to coś potrafi odnależć się w każdej sytuacji widać że osiągnie w życiu co tylko zapragnie i będzie dążyć do celu...to dziewczyna która się nie poddaje w jej słowniku nie ma wogóle słowa "przegrana"...jest bardzo ładna delikatna i bije od niej świeżość a,przy tym bardzo pewna siebie i przebiegła co nie zawsze idzie ze sobą w parze widać to chociażby po Paulinie nad którą góre biorą emocje i przeszłość Paulina mogłaby wygrać ale, jest zbyt słaba ona nie przetrwała by w bezwzględnym świecie mody niestety a, szkoda ...:O O Beacie to aż szkoda gadac ja wogóle nie wiem co taki kaszalot robił w tym programie beznadziejny przypadek...:O

Gość cvbn
pozniej moze sobie w cv wpisac, bylam w tap madl, ale mi nie wyszlo

Gość koko dżambooo
geniasieniezmienia do hayley90-->modelki z reguły są brzydkie :) Masz racje modelki z reguły są brzydkie ale,jak byś nie zauważyła to jest program o TOP MODELKACH a , wbrew pozorom to ogromna różnica!

Gość panineczkaaa
kaska moze i sobie radzi w zyciu ale na kazdym zdjeciu wyglada tak samo, wiec niestety na top modelke sie nie nadaje :( taka sama mina na kazdej focie, to sie nie sprawdza

Gość bryluuuuuuuuuu
kasia ma chlopaka??????????????????????????????????? szok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez ona wyglada jak po mastektomii

Gość cvbn
ona wyglada jak pokemon

Gość qwertyyyuuu
Kaśka jak dla mnie niekorzystnie wychodzi na zdjęciach i nie raz uważam miała najgorsze foto (np w tej białej sukience bez majtek czy pozując z modelem). Urody nie można jej odmówić, na pewno wyróżnia się z tłumu, ale przepychają ją na siłe

Gość cvbn
albo jak ufo, z tymi wielkimi oczyskami

Gość agsgrew
tak w ogole to beata nie poradziła sobie najgorzej z reklamą, a mimo to odpadła:) mają juz upatrzone swoje typy i się będą tego trzymac chocby nie wiem jak słabo czy tez dobrze wypadaly dalej dziewczyny.

Gość Xalka
Kaśka to dziewczyna, która siedzi w modelingu parę lat. Nie rozumiem dlaczego do programu trafiają profesjonalistki. Jaki w tym sens??? Dziewczyna bez żadnego doświadczenia nie będzie miała siły przebicia. Zmieniłabym więc nazwę programu na How Professional Model become Top Model :P