Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonka 3 cytryny

Jakiego nauczyciela wspominacie najmilej i dlaczego?

Polecane posty

Gość limonka 3 cytryny

Napiszcie swoje wspomnienia.

Gość vfgbnjhm
pania z polskiego z Gliwic (ul. Jasna) nienawidzilam suki jak nie wiem :D jak chyba wszyscy w szkole, ale dopiero po latach moglam docenic jej proby otwarcia nas na literature, nauke samodzielnego myslenia itp itd ;)

Historyczkę i matematyczkę z gim, do pogadania, i w ogóle takie luzy były, i nie chodzi o to, ze nie trzeba było się uczyć, tylko zajebista atmosfera na tych lekcjach była :)

Gość ksinni
Najmilej pana z LO uczącego fizyki. facet bez nerwów, zyczliwy, wyrozumiały i zawsze z uśmiechem i dobrym podejściem pedagogicznym.

Gość ksinni
Dodam, ze owe LO w Wąbrzeźnie.( Pan K. już na emeryturze niestety).

Gość nektarynka 21
polonistke z gimnazjum-ostra jak brzytwa ale bardzo inteligentna babeczka a jak chwalila to dopiero bylo cos :) wychowawyczynie z LO-fantastyczna kobitka ,w s umie bardziej jak uczen niz nauczycielka :P i matematyk z LO -cudowny staruszek :) strasznie mily i jakos wszystkim poprawial nastroj swoimi zarcikami i charakterem:)

Gość kaszpirowski 400
Najmilej to polonistę z LO i panią ze studiów z języka starocerkiewnosłowiańskiego.

Gość lalcia dajana
Wspominam wielu, ale niektórych na prawdę do dziś darzę szacunkiem, chociaż byli tacy co życie potrafili zatruć- zazwyczaj stare panny to były.

Gość limonka 3 cytryny
Dobre!

Gość morececzka pieseczka
Szkoda, że tylko tych najmilszych, bo ja mam wspomnienia, ale niezbty miłe.

Gość luizzza3098
Najmilej to wspaniałą Panią z zerówki, pomyslowa, fantastyczna, milutka, usmiechnięta i super laska.

z podstawówki polonistkę bo dużo mnie nauczyła, z liceum matematyka bo nareszcie znalazł się facet przy którym dostawałam 4 bo umiał mi to wszystko wytłumaczyc

Gość bghjjjj
ja mam wspomnienia z podstawówki, niesamowita żmija, kosiła do bólu, poziom mega z liceum, dzięki niej zdałam maturę:) z matematyki;:) resztę wspominam ok:) i w liceum, bo mnie nauczyciele lubili:)

Gość a ja wam powiem że po latach
najbardziej miło wspominam tych sukinsynów którzy nas gnoili :D

Gość bghjjjj
a tak swoją drogą, to nauczyciele to debile i najgorszy chłam , wyżywający się na dzieciach za swoje niepowodzenia życiowe:):):) wiem co mówię:)

Gość limonka 3 cytryny
Ja również miałam fantastycznych nauczycieli i nawet do dziś jestem z niektórymi w dobrych relacjach, chociaż szkołę średnią skończyłam ćwierć wieku temu. Na studiach wykładowcy tez byli ok. ale brakowało ciepłej atmosfery i indywidualnego podejścia.

Gość kraby i inne...
WF

Gość limonka 3 cytryny
Do bghjjj- Dlaczego tak uważasz? Masz jakieś przykre doświadczenia? Napisz, czemu masz taka złą opinię o nauczycielach?

Gość babelwieża
Najmilej tego, w którym się skrycie podkochiwałam. Piękne czasy!

Ja najmilej wspominam moja nauczycielke z angielskiego z liceum. Od poczatku trzymala dyscypline, ale zawsze byla mila i potrafila wszystko wytlumaczyc. Mozna z nia bylo porozmawiac o wszystkim i ogolnie dzieki niej bardzo lubilam i nadal lubie angielski:)

Gość rom333
pania z angielskiego . Zawsze nosiła czarne obcisle spodnie lycra i była fajna blondynka

Gość koralowa rafa
Tak najmilej to chyba pana z WOS-u, nie czepiał się ludzi, wymagał i dbał o to, żeby coś nam w głowach zostało.

Gość jagiellona mocarna
najmilej wspominam mojego wychowawcę a jednocześnie nauczyciela języka angielskiego. piła totalna, musiałam się uczyć raz w miesiącu po około 700 słówek ale zawsze się nauczyłam na 4 czy 5. oczywiście pizdy i 2 też się zdarzały ;p ale doceniam te jego trudne lekcje prowadzone w języku angielskim only ;) przydało mi się to na studiach :D

Gość lulcia piękna
Prawie wszystkich z LO i przede wszystkim swoja pierwsza panią w zeróweczce. Dlatego, ze mieli dobre serce i traktowali czlowieka, jak czlowieka, nie jak przedmiot. pielęgniarka to łaskę robi jak ma ciśnienie zbadac, a nauczyciele za darmo po swojej pracy zostawali z nami, żeby nas przygotowac do olimpiady itp.

Gość akulejkulu
Ja wspominam najmilej pana, który uczył ZPT, zawsze pytał dziewczyny, jak tam sprawy sercowe. bylo milo i wesoło.