Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Księżniczka 1000 i jednej nocy

Ile dni warto czekac na telefon od faceta?

Polecane posty

Były kwiaty, romantyczny spacer, spotkanie w restauracji...miła rozmowa.....i cisza. :( i jak myślicie ile dni warto jeszcze sobie głowę zawracać?

Gość poradze Ci cos niekonwencjona-
3 dni, 4 godziny i 13 minut.Jesli sie nie zmiesci w tym czasie , dziekujemy Panu za uwage :-P

Gość dfdsfsfsf
Może ty byś zadzwoniła?? Może czeka na twój ruch?. Nie sądzisz, że może być ciekawy czy jesteś też zainteresowana....?

Zadzwoniłabym, ale ...... kiedyś mnie hym...olał nie chce być nachalna zadzwonić, żeby się dowiedzieć...że nic z tego

Gość Julka19x
zadzwoń, może jest nieśmiały

Gość No kurde no ja tez czekam
Hahhaha to samo umnie,siedze i patrze na telefon,w dodatki wczora ogladalam taki smieszny film,i tam mowili,ze jak facet nie odzwania to po prostu nie jest toba zaintresowany.Ja juz od soboty zadnej wiadomosci

Gość hehe kawa.... tak
nie wmawiajcie jej, że facet jest nieśmiały :O skoro już się już z nią spotkał to nawet gdyby mu cięzko przychodziło wykonanie telefonu to i tak by to zrobił, gdyby mu na niej zależało

Niedzwon niedzwon,to by byla przegrana pozycja.Ile czekasz juz n telefon?

2 dzień

Ja mysle ,ze do 3dni mozna czekac,jak dluzej to marnie to wyglada

"No kurde.." właśnie mam PODEJRZENIE, że mnie po prostu nie chce.

Dzięki

Gość werererew
Jak facetwoi zalezy to zrobi wszystko zeby sie skontaktowac.I nie ma tu mowy kiedy. Obecnie mam faceta ktory na kazdym kroku okazuje ze mu zalezy.Nie boje sie sama do niego napisaac czy zadzownic.Zawsze odbiera, na sms stara sie odrazu odpisac.O widac ze sie cieszy.Ze ja tez dbam o kontakt.

Gość werererew
nIESMIALOSC.bzdura.Nie ma czegos takiego w uczuciach.Ja tez jedtem nie smiala ale przy tym facecie nie smialosc znikla.Kiedy mam ochote pisze czy dzwonie.NP.jesli nie mooze odebrac to potem odzwania.

Gość Maybe Not
"Były kwiaty romantyczny spacer, kolacje w restauracji.." - scenariusz dobrze znany. To Pan z serii "wiem jak zdobyc serce kobiety" on, żyje by mieszać kobietom w głowach. Odezwie się, jak już stracisz nadzieję, jak sobie go odpuścisz. I całkiem możliwe, że rzucisz mu się w ramiona... On znowu zastosuje swój słodki urok itd itp... - radzę DEFINITYWNIE dać sobie z nim spokój. Bo takie typy są niebezpieczne. Pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

Gość No kurde ja tez czekam
Moj zadzwonil dzis z rana:-) ksiezniczka jak u ciebie??

Gość maks 2-3 dni
zalezy mu to zadzwoni,nawet najbardziej niesmialy. nie zadzwoni olacsprawe i sie nie wyglupiac durnym dzwonienie do faceta

Gość maks 2-3 dni
"""Może ty byś zadzwoniła?? Może czeka na twój ruch?. Nie sądzisz, że może być ciekawy czy jesteś też zainteresowana....?"" od takich poprancow-manipulantow cwaniakow jak najdalej !

hahah mialam tak tez niedawno to bezczelny po 3tyg soie odezwal zjechalam go tlumaczyl sie ostro, czego on nie wymyslal:D olac ziada! nie ten , to inen!

Nie, dziś również nie zadzwonił. Za to ja poczyniłam już pewne kroki: 1. kwiaty odbyły zawrotną podróż do zsypu (co będę na nie patrzeć i się męczyć?) :) 2. "odkrycie", że faceci to !@#@$#$#%$% i do tego @$$#$#$%$II$# po co pytał o kontynuację znajomości itp. 3. postanowiłam zapisać się na jakieś relaksacyne zajęcia joga, pilates, tai chi... "No kurde..." gratuluje!!! Ile czekałaś?

Gość jestem kochanką
No kurde no ja tez czekam Hahhaha to samo umnie,siedze i patrze na telefon,w dodatki wczora ogladalam taki smieszny film,i tam mowili,ze jak facet nie odzwania to po prostu nie jest toba zaintresowany.Ja juz od soboty zadnej wiadomosci No kurde no ja też czekam- ja także czekałam od piątku, mimo że pisałam i dzwoniłam to nic, jedynie tylko raz mi napisał że nie ma czasu na spotkanie. Może u was tez tak jest, facet jest po prostu czymś zajęty.

Gość jestem kobieta ale
do jestem kochanką----> no proszę Cię, zajęty? :o przestan się oszukiwac :)

Gość paula abdul
ja nie czekałam w ogóle. Sama zadzwoniłam, bo miałam bardzo ważną sprawę ,tzn. tak mi się wtedy wydawało , że ta sprawa jest ważna, ale on chyba odebrał to inaczej, mało tego ! Zaprosił mnie na wieczorek zapoznawczy u swoich znajomych i zachował się skandalicznie !!!!!!! poruszył mnie do granic wytrzymałości. Nie mogłam przecież przejść nad tym wszystkim do porządku dziennego, j TEN Mężczyzna zszargał moją godność . I to na pierwszej (można powiedzieć) r a n d c e !!!!!!!!!!! Miłe dziewczyny co wy o tym wszystkim myślicie???? Bardzo proszę odpiszcie jak najszybciej. Co w/g was powinnam zrobić puścić mu to *płazem* czy.......... zaprowadzić do ołtarza ? Co mam zrobić ? Dlatego dziwi mnie pytanie osoby,która założył owe forum. Ja powiem tak: jeżeli ci na nim zależy to nie czekaj tylko po prostu zadzwoń do niego i mu to powiedz ,jeżeli natomiast jest inaczej i uważasz,że nie warto czekać to nie czekaj ani chwili dłużej! Przeczytaj dobrą książkę , umów się z koleżanką do kina , zajmij się sobą a facet , który jest ciebie wart znajdzie się sam, Sam do ciebie przyjdzie i będzie dzwonił codziennie i nie da ci nawet chwili spokoju. Ja właśnie przeżywam coś podobnego , dlatego czekam dziewczyny na wasze rady, co robić wychodzić za mąż czy też nie ? Na zawsze Wasza Paula.

paula odpuściłam sobie... po prostu najwyraźniej mu nie zależy

Gość lelum po lelum
7 bo po tym dni czekania przeradzaja sie w tygodnie a to juz blisko do miesiecy a to juz znaczy ze trzeba sie stuknac w czolo

Gość manipulant i babiarz
najgorszy typ

Gość utdgjkk
ględził o kontynuacji z czystej grzeczności albo po prostu ten tekst ot tak przyszedł mu do głowy no to go wyartykułował istnieje też możliwość, ze w tzw. międzyczasie poznał kogoś bardziej frapującego mozliwość nr 2 - kogoś już ma:)