Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieseczka chcę

ILE KOSZTUJE RASOWY PIES ZE SCHRONISKA??////

Polecane posty

Gość pieseczka chcę

Spaniel, husky... obojetnie. Czy jego cena rozni sie od tzw. kundelkow? Bo slyszalam, ze kundelki po 30 zl.

Gość schronisko w Gdyni
Szczenięta do 6 m-cy - 50,00 zł Psy powyżej 6 m-cy - 70,00 zł Psy starsze powyżej 8 lat - 30,00 zł Psy rasowe (z rodowodem) - 220,00 zł Psy rasowe (w typie) - 120,00 zł

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
każdy pies bez rodowodu to kundel nieważne jakby wyglądał;) i zwykle można przygarnąć psa ze schroniska wpłacajac 20-30zł, schroniska żadajace wyższych opłat sa dziwne:o

Jaki glupi cennik :o Nie rozumiem a w czym to niby "rasowy w typie" lepszy od mieszańca zwyklego lepszy ????? a ten rasowy z rodowodem to co perla wśród śmieci czy co??? 😠 Wszystkie psy stamtąd są tak samo pokrzywdzone, tak samo kochane, mogą mieć tak samo zniszczoną psychikę to ja nie rozumiem to się za wygląd placi czy co??? Moim zdaniem w schroniskach powinni dawać jakieś symboliczne kwoty i za każdego psa tyle samo...

"a ten rasowy z rodowodem to co perla wśród śmieci czy co??? " A widzialyście kiedyś w schronisku psa z rodowodem ? Bo ja nie. Takie są rozdzielane zaraz między sobą. Może ewentualnie sterylizowany się trafi ..

Gość ghfvsx
w schroniskach nie ma rasowych psow, bo pies rasowy na RODOWOD.

Gość Andarielkka
Myślę, że to zalezy od schroniska. Ja kilka lat temu brałam kundelka i musiałam za niego zapłacić 30 zł Natomiast 3 miesiące temu z innego schroniska wzięłam pięknego, długowłosego owczarka niemieckiego i nie płaciłam nic...

Gość koko dżamboo
nie,no jestem w totalnym szoku to za psy ze schronisk się płaci wogóle...:O To jest jakiś skandal polska to popieprzony kraj:O:O

Gość ala ala ala
Za te 30 zł inny pies będzie miał jedzenie przez miesiąc