Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doopa blada

moje rozdwojone końcówki mają rozdwojone końcówki

Polecane posty

Gość doopa blada

zapuszczam włosy, podcinam je regularnie, ale ostatnio końcówki są w fatalnym stanie - rozdwajają się, roztrajają i tak dalej, aż do tej ilości rozdwojeń, której nie umiem nazwać :P ostatnio podcięłam chyba z 8 cm, a teraz, po miesiącu, znowu się rozdwajają :O masakra! co na to poradzić? :(

Gość pierestrojka1234
Ja też tak mam ale to pewnie z powodu moich bardzo długich włosów..

Gość doopa blada
No ja mam takie za zapięcie stanika, więc nie są jakieś megadługie, a... :O:O:O Szkoda gadać!

Gość doopa blada
Próbowałam niejednej! Po każdym myciu używam takiej w sprayu, co dwa mycia - maski do włosów, dodatkowo raz w tygodniu nakładam na włosy olejek kokosowy, owijam folią i idę z takim kokonem na głowie... A masz jakąś sprawdzoną, którą mogłabyś polecić? ;)

Ja dopiero zaczęłam, ale moja matka stosuje ją dlugo i ma świetne wlosy a dzień w dzień je suszarka prostuje, do tego ona ma jeszcze olejek z tej serii (coś ala jedwab czy serum), ta jest z kokosem i aloesem ale z proteinami mleka tez jest dobra http://bioetika.it/cgi-bin/pop.cgi?id=32 (chodzi o tę w słoiczku) Na allegro trochę z tej firmy, nie wiem jak cenowo, ale my kupujemy to w Makro Ja mam naturalnie miękkie włosy, a po tej odżywce to już w ogóle :)

Ja myję codziennie, nieraz susze trochę, używam tej odzywki, a potem jeszcze w końcówki wcieram jedwab w plynie i serum takie (z avonu zdaje się na zniszczone) Nie podcinam ich od sierpnia i są ładne :)

Gość szczera jędza1
Ile płacisz w makro? :)

Gość szczera jędza1
To pytanie było do Kultury ;) Zastanawiałam się, czy opłaca mi się wycieczka po tę maskę.

Gość jak dla mnie to to jest dziwne
"i idę z takim kokonem na głowie..." Dokąd? :classic_cool: