Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiunia

SUTKI

Polecane posty

Gość Kasiunia

mam problem. w sierpniu skończyłam 16 lat. coś jest chyba nie tak z moimi sutkami. one się nie rozwinęły jakby. są wklęsłe. sterczą tylko gdy jest mi zimno lub gdy pieści je mój chłopak. a tak to są zamknięte do środka jakby... :( martwi mnie to i nie jest to za ładne :/ czy powinnam powiedzieć o tym ginekologowi? i ktoś wie czemu tak jest ???????? prosze o pomoc :(

Gość Kasiunia
halo :(

Gość Kasiunia
no piersi to tez moge powiedziec ze nie mam, bo sa bardzo male :(

Gość Kasiunia
powiedzcie mi dlaczego tak jest :( ja lece spać, jutro poczytam wypowiedzi :( jestem zalamana :(

Kasiunia, a co na to mama. Porozmawiaj z nią, przecież w tych rzeczach jesteście prawie odbiciem lustrzanym. Podejrzewam, że to masz po mamie, albo babci. I tam szukaj odpowiedzi. Cóż,jedyne co mi teraz przychodzi na myśl to to, że jesteś jeszcze młoda, że jak urodzisz dziecko to będą większe i że to nie jest jakaś wrodzona wada. To tyle. Aha i uważaj na chłopaka, za dużo mu nie pozwalaj. To tak na marginesie.

Gość Tez zasmutana
Z facetem to uwazaj, ciąze Ci jeszcze zmontuje. Sutki sa normalne tzn taka ich uroda. Tez tak miałam. Trzeba sobie piescic często to sie za przeproszeniem"wyrobia":-)

nie załamuj się sa ludzie z gorszymi problemami a w ogole to fote wklej bedzie latwiej cos napisac

Gość kluski z rosołem
zobacz sama: http://psychorada.pl/aff/nika/lepsze_zycie/ mozecie zmienić swoje życie na lepsze http://www.psychorada.pl/aff/nika/najlepsze_narzedzie_zmiany/ Pamiętajcie aby coś zmienić w swoim życiu trzeba działać! http://www.psychorada.pl/aff/nika/szybki-rozwoj-osobisty i najlepsze zostawiłam na koniec SEKSUALNA PEWNOŚĆ SIEBIE :D http://www.psychorada.pl/aff/nika/seksualna_pewnosc_siebie

Gość Kasiunia
nie rozmawiałam o tym z mama bo troche mi głupio jej powiedzieć ze jest taki problem, a to na pewno nie po mamie bo widziałam piersi mamy i są normalne. a co do babci to nie wiem bo nie widziałam jej piersi a drugiej babci nawet nie znam wiec naprawde nie wiem... nie chłopak jest naprawde kochany, jestesmy ze soba ponad rok, uwaza ze przesadzam i dla niego to nie jest zaden problem ale ja zle sie z tym czuje. moj chlopak bardzo chce miec dzieci w przyszlosci i zawsze uczy zebym nie ufała facetom bo faceci sa swinie, takze z chlopakiem jest okej. ale strasznie mnie to denerwuje ze te sutki są takie wlasnie. okej zrobie zdjecie i wkleje za poł godzinki

Gość alicjazkrainysnu
jakies zdjecia daj , nie wiem .. pokaz te sutki , to moze bedzie mozna Ci cos napisac

Gość Kasiunia
ostatnie jest chyba najlepszej jakości

Gość Kasiunia
podczas zimna i pieszczenia są normalne, sutki wychodzą z tej dziurki którą widać na zdjeciach :/

Gość Kasiunia
aż tak was zszokowały te zdjecia hehe? prosze radzcie cos :( chcieliscie zobaczyc no to zrobilam zdjecia choc sie wstydze ale prosze skomentujcie dlaczego tak mam :( i czy cos da sie z tym zrobic :( pomocy!!!!

Gość masz normalne piersi
i normalne sutki, dziewczyno

Gość Kasiunia
nie sa inne. sa zamkniete. nie odstaja, sa nierozwiniete powinny tez miec ciemniejsza barwe. po wuefie kapiemy sie dziewczyny razem i moje kolezanki maja zupelnie inne sutki, caly czas sterczace. raz ciocia chodzila przy mnie w staniku i troche jej sutki wyszly tez sterczace, mama tez ma zawsze sterczace, tylko moje sie kryja w tej dziurce widocznej na zdjeciach i stercza tak ladnie jak innych tylko jak mi zimno lub podczas pieszczenia, wtedy sie otwierają... :( eh / ?

Gość oczywiscie ze
sa normalne... nie wiem czemu sie ich czepiasz. a czemu tak je sciskałas na tych zdjeciach?

Gość Kasiunia
haha na pierwszym nie i przez to bylo je slabo widac. wiec potem scislam zeby byly bardziej zblizone do siebie ; ) naprawde mnie one draznia kurde.. :/

Gość oczywiscie ze
napisałas ze pierwsze niewyrazne wiec na nie nie wchodziłam. masz bardzo ładne piersi, wcale nie sa małe. I SUTKI TEZ SĄ NORMALE!!! glowa do goooooory

Gość szklanka blanka
gupia babo masz piekne cycuchy ,jakbym byla facetem to bym sie nimi chetnie pobawila :)))

Masz normalne sutki. Co prawda takie są dość rzadko spotykane, ale to nic nienormalnego. Jeśli od podniecenia czy zimna by nie "stawały" to byś mogła się martwić. Żeby rozwiać wątpliwości porozmawiaj z ginekologiem o tym. On ci wyjaśni że to normalne. Ps. Śliczne są ;]

Gość Kasiunia
do ginekologa to sie dopiero na wiosne wybieram bo dopiero co byłam :/ to sie tak wydaje wam ze sa duze bo jak je scislam to tak na zdjeciu wyszlo ale wcale nie sa zbyt duze :/ ojoj co ja z tymi piersiami mam za utrapienia hehe, choć lepsze takie niz nie miec wcale. dziekuje, bardzo podnioslyscie mnie na duchu :) i panu który mowi o sobie wredny tez dziekuje, bo okazuje sie ze wcale tak nie jest ;))