Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozarella

Jestem zszokowana przeszłością mojego chłopaka

Polecane posty

Opowiedzial mi jedna bajke, ktora wkrecal tamtej dziewczynie. Ta mezatka wyslala mu kiedys jakiegos goracego smsa, jego byla to przeczytala i zrobila mu awanture a on jej wkrecil, ze to glupi zart kolezanki i jeszcze odwrocil kota ogonem, ze ona mu nie ufa i byl na nia obrazony. Po prostu bylam w szoku, do tej pory siedze zwieszona, najgorsze ze nie moge nikomu o tym opowiedziec...moi przyjaciele znaja go i pewnie mu powtorza albo go ochrzania za opowiadanie mi takich rzeczy a moi rodzice sa od poczatku przeciwko niemu...

Gość ta sciema to standard
Moj brat spotykal sie tez kiedys z mezatka, to trwalo juz sporo czasu, poznal dziewczyne w miedzyczasie, ta sie w nim zakochala do szalenstwa. Byly momenty, ze ta mezatka wysylala bratu smsy, jak wspaniale bylo w nocy i ze mu za to dziekuje, jego panna to czytala a on mowil ze to test jak ona zareaguje. Byla tak zakochana, ze w to wierzyla 3 lata a moj brat mial laseczke do pokazania sie na obiadku u rodzicow i druga do namietnego zakazanego seksu. W koncu sie tej pani maz dowiedzial, no i laska mojego brata przy okazji tez...

Gość a czemu Twoi rodzice sa
przeciwko niemu?

Bo uwazaja, ze to facet nie dla mnie. Ja koncze studia a on ma tylko srednie wyksztalcenie, uwazaja go za prostaka, chociaz zachowuje sie w stosunku do nich bardzo uprzejmie. Poza tym do mojej mamy doszlo kiedys przez wspolne znajome, ze on sobie lubi przypalic ziolo i uwaza od razu ze to narkoman.

Gość milczenie ze strony faceta
Ziolo...seks z mezatka...oszukiwanie dziewczyny...roznice w wyksztalceniu...oj cos mi to pachnie katastrofa :(

Gość calada
Ja tez bym sie powaznie zastanowila, facet ktory lubi krecic i oszukiwac to nic dobrego.

Gość taaa...kierowcy...
kochana,ten facet nie tylko jest kretaczem,ale i do tego glupim bo ci sie tym pochwalil,moj trzyma morde w kubel,i na sredniowiecznych torturach nie wyciagnelabys z niego nic,z tym ze postepuje glupio,bo nie potrafi zacierac sladow tymbardziej gdy jest pijany i cos kreci.Jestem juz stara baba po 30ce i mowie ci ze szkoda twojego czasu i zycia,bo nikt ci nie zwroci lat z nim straconych,a tak pewnie bedzie,bo bedzie cie oklamywal,wciskal kity tak jak to robil z poprzednia dziewczyna,dlaczego uwazasz sie za lepsza?uwazasz ze poprzednia byla krzywa,brzydka,glupia lysa i bezzebna,wiec nalezalo jej sie???...otorz nie, byla taka sama kobieta jaka jestes ty,zakochana,chcaca wierzyc i z milosci tlumaczyla go przed soba,chciala wierzyc w te bzdury...do czasu.Po co ci powielanie tego scenariusza???malo juz w dupe dostalas od zycia i faceta?

Gość tez mi sie tak wydaje bo ta
moj ex tez mi sie chwalil swoimi podbojami i twierdzil, ze sie zmienil, a ja glupia wierzylam... niestety lampka ostrzegawcza swiecila za slabo. Teraz nie lekcewaze takich sygnalow. A byly wcale sie nie zmienil...

Gość absolutnie odradzam
Jezeli oklamal swoja kobiete raz, zrobi to i drugi. Trzymaj sie od niego z daleka.