_misia_ 0 Napisano Listopad 17, 2010 nurtuje mnie pewna kwestia. ostatnio spóźniała mi się miesiączka o kilka dni (z reguły zawsze mi się spóźnia). czy w tych dniach możliwe jest zajście w ciążę? z góry dziękuję za odpowiedź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 18, 2010 Jak zawsze Ci się spóźnia to masz cykl dłuższy niż te książkowe 28 dni. Nie, w dniach przed miesiączką, jest ich około 10, nie można zajść w ciążę, pod warunkiem że ten okres wystąpi ( bo skąd wiesz, że się nie przesunie akurat w tym cyklu ? ) i to co wystąpi będzie okresem ( zdarzają się krwawienia śródcykliczne łudząco podobne do okresu, w dniach okresu, ale są wynikiem najbardziej płodnych dni ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wi-lcia 0 Napisano Listopad 21, 2010 wszelkie krwawienia wsródcyklu są patologią tak mi powiedział kiedys ginekolog a ty piszesz że to są najbardziej płodne dni?cos chyba głupoty piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość refwefwefwef Napisano Listopad 21, 2010 nie są żadną patologią. Każda kobieta ma taki przynajmniej raz w życiu i nawet o tym nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieLubieNiedziel 1 Napisano Listopad 22, 2010 dokładnie, dokształć się a później do mnie mów. Stąd kobiey mówią, że mają dłuuugi cykl a wpadły w okres a to gó.wno prawda, bo to po prostu nie był okres tylko krwawienie śródcykliczne ! a niektórze jeszcze w dni płodne mają plamienie lekkie związane z owulacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach