Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosalinda Paczeko

gdzie jest temat "POMOC" pani gamoń ?

Polecane posty

to wczoraj jeszcze był ? :D Bo ja szukałam wczoraj tak koło 22 i zostały tylko dwa jej inne tematy które miały po 2 strony ;) A tego gdzie wyszły te ściemy już nie ma .

Był. Troche jej pojechałam. Potem znalazła się jakaś obrończyni. No a dziś patrze i .. NIE MA :( Szkoda. Może sama zgłosiła do usunięcia. Robiło się śmierdząco koło tej sprawy ;) Na innych forach też usunięte a sporo bab kase jej wysłało ;)

To było od początku wiadome . .Szkoda bo przez to ,że tak wychujała ludzi teraz Ci którzy będą faktycznie potrzebowali pomocy to jej nie dostaną ..

Gość JagataBrzuchata
Rozala, jeszcze byś jej pojechała, co? Masz kilka tekstów w rękawie..a tu taki klops:D temat został usunięty przez autorkę topiku. Założyła nowy, poszukaj sobie

Ale to już nie pierwszy numer na kafe .. Niestety :( Widziałam wczoraj foty jej syna (starszego). Mieszkanko naprawde dobrze urządzone. Nie jeden z nas takiego nie ma ;)

Gość JagataBrzuchata
Powiem Ci, że mam teraz namieszane w głowie. Nadal noszę się z zamiarem wysłania jej czegos. Bo widzisz, z jednej strony trochę nieobrotna, ale jednak kochająca swoje dzieci matka...a z drugiej zmasowany atak, który mnie osobiśie by załamał. Naprawdę nie mogłabym spać gdyby mnie ktoś tak gównem obrzucił. Mysle, że jednak była zdesperowana, że naprawdę potrzebuje

Gość JagataBrzuchata
Ja sie nie sugeruje fotami. Bo w tym domu nie bylo tak zle, póki chłop nie poszedł w tango. Staram się interpretować wszystko na jej korzyść. Nie chcę krzywdy tych dzieci. Patrz, jaki mają start:(