Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna truskawka

Holandia. Zbiory pieczarek. Horst. Firma Masis. U Luci.

Polecane posty

Gość Czarna truskawka

Czy wie ktoś coś? Moja mama tam pojechała dzis i nikt się nie odzywa. Miała dzwonic o 20. I nic. Dzwonie do tej szefowej Luci ale ona tez nnie odbiera,a wczesniej odbierała. Kazała miec przy sobie około 100euro. Prosze napiszice coś,moze ktoś był..

Gość violeczkaaaawww
oszusci pewnie

Gość turbo
jesli mozesz podaj mi adres internetowy do lusi w horscie i numer telefonu na pieczarki dzieki

Gość zycze powodzenia bedzie potrze
ogolnie pieczarki to syf nie jestem pewna czy z ta firma...ale z nia polacy walczyli (zwlaszcza ksiadz polski-odprawila msze w meteriku) zle warunki strasznie-wysysk. niech sie nie spodziewa dobrego zarobku i moja rada... niech szuka innej formy gdzies kolo horstu zeby po prostu nie wracac do polski a cos zarobic

Gość jkgfdgh
mala123456789-> to Ty zakładałas ten temat? Czemu mama się nie odzywała?

Gość Grzybiarz halo
Twoja mama z pewnością pracuje teraz jako prostytutka w okienku na red light street. Coś o tym wiem, bo moja dziewczyne chciano tam zwerbować pod pozorem pracy przy tulipanach,. Na szczęście w ostatniej chwili od życzliwych ludzi dowiedziała się co jest grane. Kobiety nogdy nie powinny jeździć same do holandii nie majac pewnego źródła. To kraj narkotyków i prostytucji.

Gość ale ty głupi jestes..
Grzybiarz halo myslisz ze na czerwona ulice tak łatwo sie dostac nie kazda tam moze pracowac chyba jestes gej

Gość Potwierdzam!!!
Widziałem tą sukę w okienku! Nie skorzystałem z jej usług, bo to straszny paszczur, więc wychyliła się za mną, krzycząc łamana angielszczyzną: hey nice boy, fuck me hard!!! I'll give you my ass for free"

Gość Grzybiarz halo
ale ty głupi jesteś-a co ciebie tam nie przyjęli?

Gość ale ty głupi jestes..
skoro tak twierdzisz geju

jkgfdgh ---> nie ja tego tamatu nie zakładałam tutaj ale duzo wiem za tenat pracy u Lusi bo kiedys sama u niej pracowałam nie dlugi czas ale jednak...

Gość Bezkarność
Witam serdecznie! Także miałam watpliwą pzyjemność pracowac "U Lusi" , i mówiac szczerze, dosadnie, i prawdziwie-to co się wyprawia w tej firmie, oraz w domku mieszkalnym pracowników- przechodzi ludzie pojęcie. Niewiem jak można spokojnie spać oszukując własnych rodaków? Wykorzystując ich?? Najgorsze jest to,iż nikt nie potrafi przeciwstawić się i zrobić z tym porządku, co powoduje poczucie coraz większej bezkarności i zwykłego chamstwa u "wykwintnej Lusi" .. Drogie kobiety, dziewczyny nie jedzcie tam,, a nawet jeśli, to niech ktoraś z was ma na tyle jaj, żeby rzucić jej w twarz wszystko złe, co robi, żeby zrobić porzadek z wyzyskiem, który ma tam miejsce,,, absolutnie Cię popieram Mała.. W firmie tej występuję też zupełny brak docenienia i mobilizowania pracownika. Uważam,ze to bardzo poważna sprawa. Pozdrawiam przeciwnikow pracy u tej pani!

"zycze powodzenia bedzie potrze ogolnie pieczarki to syf nie jestem pewna czy z ta firma...ale z nia polacy walczyli (zwlaszcza ksiadz polski-odprawila msze w meteriku) zle warunki strasznie-wysysk. niech sie nie spodziewa dobrego zarobku i moja rada... niech szuka innej formy gdzies kolo horstu zeby po prostu nie wracac do polski a cos zarobic" Ale czarnuch się nawalczył:D.

witam,moja rada to trzymac sie z daleka od luci i manwela,para oszustow i wyzyskiwaczy,pracowalam tam az kilka miesiecy to wiem jak tam jest,a do tego mamusie dana szpieg i konfident,jeden wielki cyrk na kolkach

Gość artysta1221
ha ha ha radujecie moje serce piszac takie rzeczy... dama pieczarkowa powinna isc weeek!

Gość oszukane dziewczyny
moje oświadczenie brzmi następująco: W imieniu ośmiu oszukanych dziewczyn przez " lusi" Lucyna Kozera i "manwela" : Złożyłyśmy pismo do Związków Zawodowych oraz kompetentnej osoby o dokładne sprawdzenie dokumentacji finansowej u powyższej pary oszustów. To oni właśnie okradają polaków i nie wywiązują się z płatności. Już niedługo to oni będą szukali pracy ale zapewniam, że w Holandii raczej nie znajdą. Moja przestroga : JAK NAJDALEJ OD NIEUCZCIWYCH LUDZI TYPU : LUSI

Gość fgkjhdgukhs
Popieram w 100 %

Gość horus09
czy ktoś coś wie na temat firmy wordchamp praca przy pieczarkach w miejscowości horst Holandia ponieważ wybieram się tam a o firmie na necie 0 info.

Gość oszukane dziewczyny
Lusi i Manwel to para oszustów . Jeszcze nigdy nie spotkałam takperfidnych ludzi.Praca u nich to stracony czas i pieniądz. Myślę, że niedlugo za to zaplacą i zostaną odpowiednio ukarani. A Lusdi niech się trzyma na baczności bo prawo ją dosięgnie nie tylko w Holandii ale i w Polsce bo doniesienie o jej wyczynach już zostało złożone w Polskim wymiarze sprawiedliwości. Dziewczyny trzymajcie się z dala od tej firmy. Pozdrawiam

Gość jola 40
Właśnie dzisiaj miała kontrol inspekcji pracy,ale przeciesz dziewczyny się boją mówić i dalej robią za 600-800 euro bez płatnego urlopu z groszowym wakacyjnym.Dziewczyny nie dajcie się wykorzystywać przez biura pracy możecie zarabiać nawet 1500euro i mieć wszystkie świadczenia

Gość gość
szkoda ze nikt tego nie nagral jak tam się traktowalo ludzi tez tam bylam koszmar