Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rzata małgo

Kto jeszcze nie śpi

Polecane posty

Rzato hehe nie wiem, może po prostu będę pisać własnymi słowami, tak jak na rosyjskim,ważne, że ja rozumiem co pisze, a że nauczyciel już nie..:classic_cool:

Rzata byeee🖐️ :) Szejku o ta nauczycielka jest bardzo wymagająca, ohh :( To nie jest nauczyciel :classic_cool: a ten komiks?hmm :) hehe ' jogurty w realu za 1,29' :P

Gość
czesc szejku z ladnym oczkiem 🖐️

Hej Bazienka :) Jak tam?:) Mintaja - No domyslam sie ze gorzej ze to nie nauczyciel. Nauczycielowi zawsze mozna pokazac blad oczywiscie sie pochylajac do tego i na pewno zauwazy swoj blad..o ile nie jest gejem :> za 5 minut bede :>

Gość
a tak se jutro mam na 13 wiec moge posiedziec chwile z wami.. ;)

Gość jagiellona mocarna
nie śpię bo rozprawiam o czymś innym na kafe a tak poza tym to jutro muszę wstać o 6 :O ale mam takie założenie że skoro i tak muszę wstać to muszę i koniec, choćbym miała nie spać całą noc to muszę się wyszykować i jechać

Szejku otóż to, nie wiem czy wypada to mówić, ale inglisz ticzer zauważył swój bląd i zamiast 3+, mam 4- :D ale to tylko ang :( jutro na pp

Jagiellona - ja podobnie chociaz pospie godzine dluzej :) Mintaja - ciesze sie ze potrafisz wykorzystywac naturalne walory :> Bazienka - zazdroszcze :O..chociaz..po dluzszym zastanowieniu to nie :P

Zalezy. Dla mnie zdecydowanie ale niektorym nie jest to potrzebne do stworzenia szczesliwego zwiazku ;)

Szzzz Kasiu ;) Niby grzeczna, ulozona a takie praktyki stosuje...no kto by pomyslal ;)

ale, ze jakie? Z tą szkołą tak? No.. wiesz :P A ciekawe ile nauczycielek podwyższyło Dejvi Tobie ocenę ;>

Mysle ze to sie na skole nie konczy. I czasami jedna, ale za to dosc regularnie ;D

jak to sie na szkole nie konczy?! no bo coś sobie źle pomyśle.. Ale nie bede myślec ;> No wlaśnie skoro taką dobra nauczycielkę miałes to czemu juz nie chodzisz czy cos? :)

Mowie ze w Twojej kwestii sie na szkole nie konczy :P. Racja, nie mysl bo sie zmeczysz i co bedzie :O :> Nie moge odpowiedziec na to pytane, wiesz czemu :( :P

ok ok szanuję Twoją prywatność :) a jak tam w pracy? bo o tym mówiłes?

jako jedyny informatyk w firmie jak moge miec?:> Nie ma kto mnie kontrolowac ale mimo to sie nie opieprzam:P

alez skad. Ego rowniez nie uleglo zmianie :P Ale irytuja mnie ludzie wmawiajacy mi ze cos zepsulem bo dzialalo a juz nie dziala - pomimo ze nawet nie dotykalem :P

No wiesz... świadczy to o ich prawda wiedzy tudzież niewiedzy ;) Jak coś to uświadom im ich braki i tyle ;>

Kiedyś miałem tak, że kompy znajomych padły po mojej wizycie. Padały chociaz nawet na nie nie patrzyłem . O dziwo mój dzialał znakomicie. W końcu przestali mnie zapraszać i zostalem pustelnikiem :/

Mintaja - niektorym nie wytlumaczysz. Jak juz wezmie na swoj prymitywny tok myslenia to musi byc tak a nie inaczej. Wtedy albo milcze albo wychodze z siebie. Rudy - wredna natura komputerow jest, ot co :>

Jeju Szejku albo "wychodze z siebie." kurcze my w szkole oglądaliśmy coś o egzorcyzmach i teraz przez Ciebie mi to przypomniało.. a to straszne, bez jaj, moja koleżanka aż wyszła z klasy bo ją zemdliło 😭 no a poza tym, Ale wiesz co Cie w sumei obchodzi co myślą inni, świadomość swojej wiedzy, rzecz ważna :classic_cool:

Boisz sie? Kasiu, wstyd..taka duza dziewczynka :> Wlasciwie to nic mnie nie obchodzi, ale meczy mnie ciagle takie narzekanie ze cos nie dziala. Kompy stare jak swiat i licza ze beda dzialac jak super maszyny. Juz dzis odpowiedzialem ze z "z gowna bicza nie ukrecisz".

No wstyd :( heh a jak byłam mała to popłakałam się gdy kucyk w bajce się przewrócił Co do pracy, to wiesz, przeżyjesz, no Ty byś tego nie przeżył ;> i jeszcze Ci za to płacą :)

Pewnie ze przezyje :P Nowy sprzet sie kupi i nic sie psuc nie bedzie :p Cwiczysz dalej rysowanie?:)