Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basiulkab

temeratura, brak miesiączki

Polecane posty

Gość Basiulkab

Hej, mam pytanko ostatnią miesiączkę miałam 19 października, 29 października śluz był lekko zabarwiony krwią a potem pojawił się śluz płodny. Mierzę temperaturę w pochwie i wyższa temperatura rozpoczęła się 2 listopada (czyli w 15 dniu cyklu) we wtorek czyli 16 listopada miałam mieć miesiączkę, ale się nie pojawiła, dziś na razie też nie. Czy mam się czym martwic ? temperatura dalej jest 36,8. Stosunki były zabezpieczone prezerwatywą (nie doszło nawet też do wytrysku) no i dodam, że cykle trwają różnie bo co 25 do 32 dni, dalej okresu nie ma.. i zaczynam się bać czy przypadkiem preejakulat dostał sie tam gdzie nie powinien... ale z drugiej strony od początku była prezerwatywa... więc mało prawdopodobne żeby jednak się przedostał.. teraz trochę przeziębiona jestem gardło mnie boli i mam katar... co o tym myslec?

Gość Basiulkab
dodam ze dzis zrobilam test w 3 dniu po spodziewanej miesiączce i wynik negatywny

Gość jdjsllojnbhhh
nie masz się co martwić w ciąże nie jest tak łatwo zajśc jak się niektórym wydaje:)

Gość jesteś podziębiona
nie martw się na zapas

Gość Basiulkab
no tylko wiecie cos robi ludzka psychika... ale tym testem sie troche uspokoiłam..

Gość jdjsllojnbhhh
spokojnie im więcej się bedziesz denerwować tym będzie dłużyło Ci się dostanie okresu:P

Gość Basiulkab
Dzięki, za słowa otuchy :) ale i tak muszę iść do ginekologa, żeby sprawdził czy wszytko jest ok bo juz trochę nie byłam. W ogóle, jedni uprawiają stosunek przerywany i się wogóle nie boją a ja się zchizuję mimo zabezpieczenia i braku wytrysku no i jeszcze negatywny test..

Gość jdjsllojnbhhh
nie przejmuj się ja kiedyś też tak na poczatku miałam:) tylko do tego brałam jeszcze tabletki:P