Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie lubie go :(

nie nawidze swojego ciala, jest okropne :(:(

Polecane posty

chcialam wstawic zdjecie zebyscie sami ocenili ale nie umiem sobie sama zrobic takiego zdjecia zeby bylo to wszystko dobrze widac wiec nie wstawie ale opisze... rączki mam jak u anorektyczki, strasznie chude, takie dwa patyki mi wisza:O brzuch nawet plaski ale! boczki okropne co jest najgorsze :(:( , łydki tez chudziutkie drobniutkie ale za to biodra i tylek.... masakra :(:( od gory do pasa i od dolu do pasa fajna chudziutka a po srodku :O tragedia :(:( i nie wiem juz jak to zgubic :( nie nawidze swojego ciala jest okropne:(

Gość eeeeeeeemmmmmm
ale cycki pewnie masz duże

Gość mienia zawod
a dasz fote i okaze sie ze jestes zajebiscie seksowna laska... jak w wiekszosci podobnych do tego dematow... ;)

nie ma duzych cyckow rozmiar b, nie jestem sexowna naprawde cialo mam okropne , tak jakby wszystko bylo od innych poprzyklejane do mnie:( raczki nozki chude a biodra i dupa ogromne :(

Gość mienia zawod
no skoro tak mowisz...

Gość eeeeeeeemmmmmm
to pewnie masz słodką szparkę

co mam zrobic zeby jakos wygladac? bo juz nie mam sily na to wszystko :(

no już nie przesadzaj,są napewno o wiele gorsze kobitki od ciebie,np ja:( ja to już całkowicie się nie pokazuje np w stroju kompielowym;( ale jedną rzecz u siebie lubie:) moje cycki:classic_cool: bo to co mi się w nich podoba to to że są nieobwisłe,a reszta ciała.....hm... szkoda gadać:( także się nie przejmuj

Gość języka polskiego chyba
też nienawidzisz :) Co znaczy nawidzę? :):):)

ok wiem ze sa duzo gorsze ale jakos to mnie nie pociesza , spodni zadnych kupic nie moge bo albo sa dobre w nogach a na tylek juz nie wejda albo na tylku ok a na nogach wisza :O w kostiumie to juz masakra :( chcialabym bardzo jakos te biodra zrzucic ale nie wiem jak :(:(

Gość serwetkina
mam dokładnie taką samą figurę jak ty :o

no ja stosowałam dietę brzuch stop ale powiem ci że mi pomogło,ale na krótką mętę,zczeło się od 98 w biderkach a skończyło się na 95,ale to zawsze coś te 3 cm,rozmiar w dół,a brzuszek to oki,nigdy się nie przejmowałam,no może troche po ciąży,ale szybko go zwalczyłam,

a na czym ta dieta polegala ? :(

a moze jakies dobre cwiczenia ?:( ehh :(:(

szukam wlasnie tego ale nic konkretnego nie moge znalesc :O:(

Gość to mam dla ciebie dobra wiadom
po smierci ciało bedziesz miała piekne

Gość henriquez
Autorko !!! Ja wiem jak się tego pozbyć !!! Sama miałam takie okropne boczki na boku brzucha. Pozbyłam się tego po zrobieniu lewatywy. Te boczki to nie jest tłuszcz tylko niestrawiony pokarm który się tam gromadzi w postaci takiej zgnilizny. Pewnie często masz tzw. dołki albo boli cię głowa , nic ci się nie chce :) Zrób sobie lewatywę , schudniesz odrazu jakieś 3-7 kg i zobaczysz jak będziesz się świetnie czuć :) Teraz mam sylwetkę o niebo lepszą. Każda modelka robi lewatywę kilka razy w roku i to głównie dzięki temu ma swietną sylwetkę :)

jak bylam mlodsza to wszyscy wkolo mowili ze jaka to ja mam super figure, ze nogi takie dluuugie ze napewno bede wysoka i taka szczuplutka ze pewnie zostane modelka bo juz to po mnie widac itp. i co?! mam zaledwie 164cm co na modelke duzo za malo i te biodra:O tez raczej nie modelkowe :O ale to nawet nie o to chodzi bo nie chcialabym byc modelka, tylko chce sama sie dobrze czuc w swoim ciele , wyjsc na basen i czuc sie dobrze a nie zakrywac zeby czasem ktos nie patrzal i nie mowil potem jak ja wygladam , glownie chodzi o te biodra :(:(

Po pierwsze bez fotki nie da się stwierdzić czy masz paranoję, czy faktycznie niekształtna jesteś. Po drugie na kafeterii to tylko ci pogłębią depresje...

lewatywe sobie raczej odpuszcze..

wnioskuję, iż Twoje biodra są po prostu szerokie. i wiesz... szczerze Ci tego ZAZDROSZCZE! osobiście uważam, że szerokie bioderka i duża pupa to świetna sprawa. ja mam średnio szerokie biodra i dość sporawą pupunię. duże nie znaczy brzydkie, wręcz przeciwnie. a jak chcesz coś zmienić... np zastosuj ćwiczenia na pośladki, by były zgrabniejsze. świetne są ćwiczenia ujedrniające pupę i uda. zainwestuj też w jakiś balsamik, są takie, ktore naprawdę skutkuje, bo sama stosuję świetny. powodzenia :)

bardzo smieszne podszywie :O

Gość grhgr
pomysl ze sa gorsi...czy wolała bys byc kims na kogo kiedys popatrzyłas i stwierdziłas O BOZE!a z reszta ciesz sie ze jestes zdrowa a nie jakas kaleka...

pisalam juz ze wiem ze mozna gorzej ale i tak to mnie nie pociesza, nie umiem siebie zaakceptowac i nie podoba mi sie moje cialo