Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z problemem

ginekolog na NFZ Łódź

Polecane posty

dziewczyny czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa, który przyjmuje na NFZ w Łodzi? Czy mówi komuś coś nazwisko dr Król - Leszczyńska? Ta lekarka przyjmuje na 10-go lutego, ale nic o niej nie wiem. Ale jeśli możecie kogoś polecić, będę bardzo wdzięczna.

nikt nic nie wie?

Gość gryczka
To nazwisko nic mi nie mówi. Na nfz przyjmuje dr Piotr Kieszek, w przychodni rodzinnej na Wyszyńskiego 99. Telefon do rejestracji: 6882705. Ma specyficzne poczucie humoru, no i to facet, co nie wszystkim odpowiada, ale ja jestem bardzo zadowolona. Z tym, że nie ma w gabinecie usg.

Gość jedna taka z problemem
dzięki, wygooglałam sobie tego lekarza, ale on na Wyszyńskiego ma gabinet prywatny ....

Gość gryczka
Nie, nie. Nie wiem dlaczego tak jest napisane. Chodzę tam i jestem pewna. Ma gabinet prywatny na Nowosolnej, na Wyszyńskiego przyjmuje na nfz, nawet wczoraj pytałam w rejestracji, czy może się zapisac osoba nie będąca zapisana w tej przychodni do lekarza rodzinnego i pani powiedziała mi, że jak najbardziej.

Gość gryczka
Jeśli wyskoczyła Ci taka czerwona strona Ginweb czy coś takiego, to widzę, że tam jest jego numer komórkowy podany. Za pierwszym razem chciałam tak się umówić, ale powiedział mi, że w tym gabinecie całym grafikiem i rejestracją zajmują się i tak panie rejestratorki z przychodni i żeby dzwonić na numer przychodni, dlatego Ci go podałam. Zadzwoń i zapytaj, ale moim zdaniem bez problemu zapiszą Cię na nfz do niego (o ile jeszcze limity się nie wyczerpały, bo to taki głupi okres w roku...

Gość jedna taka z problemem
Dziękuję Ci bardzo - dzwoniłam, ale w tym roku rzeczywiście na NFZ nie da już rady :(

Gość gryczka
Oj, to szkoda, to bardzo fajny lekarz. No ale może na przyszłość Ci się przyda.

Gość gość
hej mam prosbe znacie dobra ginekolog kobiete na nfz w lodzi ?

Gość gość
Nie polecam żadnego ginekologa przy ul. Wileńskiej . Przychodnia odnowiona ale obsługa nic się nie zmieniła. Chodziłam do każdej z ginów i obydwie masakra. Ja uciekłam stamtąd bo traktowali mnie jak "dziecko" tak zwracała sie do mnie pielęgniarka w rejestracji. Obgadują za plecami czego niestety doświadczyłam. I straszą, że skoro wyświetlasz sie w systemie na czerwono to jesteś nieubezpieczona co z tego, że jesteś zarejestrowana w PUP i niedługo masz wizytę albo chodzisz do szkoły lub pracujesz. Jak wyświetlasz się na czerwono to trzeba postraszyć pacjentkę rachunkami które znajdziesz w swojej skrzynce pocztowej (bzdura! bo nigdy czegoś takiego nie dostałam) Byłam nawet w NFZ i wszystko było jasne. Jestem ubezpieczona. Grzecznie ale stanowczo powiedziałam, że straszy mnie Pani już 3 raz a tamta do mnie, że nie powinna mnie w ogóle przyjąć (kolejna bzdura! muszą przyjąć pacjentkę nawet jak ma za to zapłacić wystarczy napisać oświadczenie o ubezpieczeniu). Kazała mi wyjść na korytarz i tam wypisać oświadczenie o ubezpieczeniu. W między czasie słyszałam jak mnie obgadują teksty typu: "co za smarkula! ja ją niby straszę?! To ona jest nieubezpieczona!" Jak weszłam tam z tym oświadczeniem to powiedziałam, że nie życzę sobie obgadywania za plecami i to jest moja ostatnia wizyta w tej przychodni bo w żadnej innej nie traktowano mnie tak jak tutaj a tamta do mnie "dziecko, zważaj na słowa" a ja do niej "nie dziecko Proszę Pani i to Pani powinna zważać na słowa". Do tego dowód kazała pokazać i upewniała się czy nie ściemniam. W końcu wpuściła mnie do gabinetu. Lekarka była spoko. Ona powiedziała, że "każdy leczy się gdzie chce skoro tutaj nie odpowiada i my nikogo nie zmuszamy". Przytaknęłam jej. Zrobiła mi kolejne badanie. Wyniki mam za miesiąc , ale wypisałam się na własne żądanie. Nigdy więcej tej przychodni !!!

Gość gość
Podbijam temat również szukam ginekologa kobiete na nfz, chodziłam do niejakiej pani Wozniak ale to nie to szukam kogos innego, może cos kolo ul.Inflandzkiej?pilne

Gość gość11111
Czy może ktoś polecić dobrego ginekologa-kobiete w Łodzi na NFZ? Dziękuję za jakiekolwiek odp.

Gość gość
Polecam na NFZ dr.Kowalska bardzo fajna babeczka

Gość gość
Ginekolodzy na 10 lutego to święci lekarze, polecam każdemu zwłaszcza doktor Król ;) świetna wyrozumiała kobieta i doktor Gonicki tez cudowny człowiek. Nfz a jakoś usług lepsza niż prywatnie.

Gość gość
Dr.Kowalska przyjmuje na NFZ na Ciesielskiej 8...

Gość gość
Od kilku lat mieszkam w Warszawie ale jakoś nie mam zamiaru szukać lekarza w stolicy. Dlaczego? Kiedyś przez przypadek trafiłam do dr Król-Leszczyńskiej do poradni przy ul.10 lutego i uważam, że ginekolog to taki lekarz, któremu trzeba ufać. Pani doktor jest zawsze sympatyczna, konkretna. Chcę receptę - mam receptę, coś mnie niepokoi - wysłucha, doradzi, zbada. I na wizytę nie trzeba czekać miesiącami, zazwyczaj jeszcze w tym samym tygodniu lub następnym uda się zapisać. Dlatego wolę dojeżdzać ale chociaz mam pewność, że nie zostanę zlekceważona.

Gość gość
Król-Leszczyńska, dla mnie masakra

Gość Natrekia
Wiecie co, jestem akurat w swojej pierwszej (mam nadzieję nie ostatniej ciąży), więc jestem trochę nerwowa i zależało mi na dobrym lekarzu. Przede wszystkim na podejściu, dostępności i pomocy. Znajome, które już rodziły poleciły mi Multiclinic https://multiclinic.pl/wykonujemy/ginekologia-i-poloznictwo/ i jestem zadowolona. Placówka dobrze wyposażona, lekarze mają świetne podejście, ja się mniej denerwuję, kiedy jestem po ich opieką.

Gość Kasiaa33
Ja Ci osobiście mogę polecić Panią dr. Katarzyne Sender. Świetny specjalista a dodatkowo pracuje w dawnym szpitalu Madurowicza więc jest szansa, że będzie przy porodzie. Ja do niech chodziłam prywatnie do Centrum Medycznego LaVida na Rektińskiej.